Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Ivan, propus la un club de tradiţie din Anglia! ”A venit timpul să facă pasul”

Andrei Ivan, propus la un club de tradiţie din Anglia! ”A venit timpul să facă pasul”

Superliga

Comentarii

Andrei Ivan a terminat un sezon excelent în tricoul Universităţii Craiova. Atacantul, în vârstă de 26 de ani, a marcat 17 goluri pentru alb-albaştrii în toate competiţiile şi a fost cel mai bun jucător din echipa lui Eugean Neagoe.

Prestaţiile bune ale lui Ivan nu au trecut neobservate, iar publicaţia britanică the72.co.uk îl vede pe român ca o posibilă soluţie pentru atacul lui Millwall. ”The Dockers” au terminat campionatul pe locul opt în Championship, la doar un punct de play-off şi îşi propune să atace primele locuri în ediţia următoare a eşalonului secund englez şi chiar să promoveze în Premier League după 33 de ani petrecuţi în ligile inferioare. 

”A venit timpul să facă pasul. Este o opţiune de luat în considerare”

The72.co.uk a publicat un articol în care a propus trei jucători pentru ofensiva ”leilor”. Pe lângă Ivan, Yakou Meite (Reading) şi Josh Ginelly (Hearts) sunt ceilalţi doi atacanţi văzuţi ca posibile soluţii.

”Ultimul dar nu cel din urmă este Andrei Ivan, un jucător mai potrivit pentru flancul stâng, dar care merită luat în seamă. Şi-a petrecut majoritatea carierei în România, dar după un sezon impresionant, ar putea fi timpul să facă pasul”, a notat the72.co.uk.

Andrei Ivan a jucat la nivel profesionist în România doar pentru Universitatea Craiova. Peste hotare, atacantul oltenilor a evoluat în Rusia, pentru Krasnodar şi în Austria pentru Rapid Viena. Este cotat de Transfermarkt la 2.5000.000 de euro.

 

Afla mai multe despre: millwall 

viewscnt
Articole similare