Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Nicolescu a dezvăluit cât a cheltuit Dinamo pentru a se salva de la retrogradare: „Sunt sume considerabile!”

Andrei Nicolescu a dezvăluit cât a cheltuit Dinamo pentru a se salva de la retrogradare: „Sunt sume considerabile!”

Dinamo București

Comentarii

Andrei Nicolescu, preşedintele lui Dinamo, a muncit din greu în această iarnă pentru a ajuta clubul să se salveze de la retrogradare.

Andrei Nicolescu, dezvăluiri despre sumele cheltuite de Dinamo în această iarnă

Oficialul dinamovist a ţinut să explice că s-au făcut eforturi considerabile, mai ales din punct de vedere financiar, pentru ca Zeljko Kopic să beneficieze de cei mai buni jucători în play-out. Obiectivul clubului bucureştean este unul clar: salvarea de la retrogradare.

În acest context, Nicolescu speră că transferurile făcute în această iarnă vor oferi un plus important, suficient pentru ca Dinamo să rămână pe prima scenă a fotbalului românesc.

„Cred că am reuşit o campanie de transferuri echilibrată, care să ne asigure un potenţial mai bun al echipei. Cel puţin la nivel de atitudine, este un luptător şi sper să fie şi un killer (n.r. Astrit Selmani). 

Discuţia despre sume trebuie împărţită. Nu s-au dat bani, sume de transfer efectiv cluburilor de la care am transferat jucători. Dacă discutăm per ansamblu, cu costuri legate de jucători, agenţi, instalare, vorbim de sume considerabile.

Poate nu acolo unde aţi spus dumneavoastră (n.r. 1.000.000 de euro), dar sunt sume considerabile. Nu aş vrea să vorbesc despre bani. Este un efort pe care ni l-am asumat.

Este o situaţie specială şi trebuie neapărat să o scoatem la capăt”, a declarat Andrei Nicolescu, potrivit Fanatik.

OFICIAL | Edgar Ie este noul jucător al lui Dinamo. Anunţul oficial al „câinilor”

Liber din 30 ianuarie, după încheierea raporturilor contractuale cu turcii de la Basaksehir, fundaşul central Edgar Miguel Ié este de duminică noul jucător al echipei Dinamo, a anunţat clubul dinamovist.

În vârstă de 29 de ani, născut în Bissau, Edgar Miguel Ié are dublă cetăţenie, Guinea-Bissau şi Portugalia. A fost în lotul reprezentativei Guinea-Bissau la Cupa Africii, începută luna trecută, fiind integralist în meciul cu Nigeria, 0-1, pe 22 ianuarie.

Format în Portugalia, la Şcoala de Fotbal a lui Sporting Lisabona, Edgar Miguel Ié a fost transferat la 18 ani de Barcelona. A jucat un meci pentru prima echipă (Huesca vs Barcelona 0-4 în Cupa Spaniei) şi 48 pentru Barcelona B, fiind împrumutat apoi la Villarreal B.

Cariera lui Edgar Miguel Ié cuprinde, în continuare, nume importante ale fotbalului european, Belenenses (Portugalia), Lille şi Nantes (Franţa), Trabzonspor şi Basaksehir (Turcia), selecţii la toate loturile naţionale ale Portugaliei, sub comanda lui Fernando Santos sau Rui Jorge, meciuri în Europa League şi Conference League.

Afla mai multe despre: andrei nicolescudinamosuperliga 

viewscnt
Articole similare