Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Nicolescu, conştient de situaţia de la Dinamo în acest moment! "Suntem mici, dar creştem. Sunt nemulţumit că nu asta e diferenţa"

Andrei Nicolescu, conştient de situaţia de la Dinamo în acest moment! "Suntem mici, dar creştem. Sunt nemulţumit că nu asta e diferenţa"

Dinamo București

Comentarii

Preşedintele lui Dinamo, Andrei Nicolescu, a recunoscut că echipa antrenată de Ovidiu Burcă nu este la capacitate maximă, iar acest aspect s-a văzut în derby-ul cu FCSB, în Superliga.

Conducerea lui Dinamo recunoaşte: "Suntem mici, dar creştem"

FCSB a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Dinamo Bucureşti, în etapa a doua din Superligă. Florinel Coman şi Darius Olaru au marcat în minutele 30 şi 35, în timp ce "câinii" au ripostat târziu, pe final, în minutul 83, prin Gregorio.

La final, preşedintele lui Dinamo a tras concluziile

"A fost destul de greu. În prima repriză nu am făcut un joc prea bun. Suntem mici, dar creştem. Ne lipseşte dinamica, tratăm cu prea mult respect adversarii şi cred că de aici vin rezultatele, dar creştem, o să fie bine. Tribunele au fost prea mici pentru un astfel de derby. Pe teren ne-am ridicat, în a doua repriză, la nivelul la care putem, dar vom creşte. În retur o să vedeţi alt derby. 

S-a vorbit că o să fie iureş, important e să câştigăm. Peste câteva meciuri o să arătăm altfel ca dinamică, poate au venit cam devreme meciurile.

Repriza a doua a fost mai bună, sunt puţin nemulţumit că ne-am grăbit la finalizare şi sunt nemulţumit că nu asta e diferenţa, cea care s-a văzut pe teren", a declarat Andrei Nicolescu, după FCSB - Dinamo 2-1. 

Ricardo Grigore: "Este un sentiment unic să joci în derby"

Fundaşul Ricardo Grigore a declarat, sâmbătă seară, că este un sentiment unic să joci într-un derbi FCSB-Dinamo, dar a subliniat că dinamoviştii trebuie să strângâ rândurile.

"Este un sentiment unic să joci în derby. Începem uşor-uşor să arătăm ce facem la antrenamente. Trebuie să strângem rândurile atunci când luăm goluri aşa uşor, e frustrant. Am pierdut, mergem înainte", a spus Grigore.

Afla mai multe despre: andrei nicolescufcsb dinamo 

viewscnt
Articole similare