Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica, înainte de FCSB - Dinamo: ”Trebuia să bifăm şi asta, cel mai mic stadion din istoria derby-urilor”. Ce speră ”din toată inima să se întâmple” | EXCLUSIV

Mihai Stoica, înainte de FCSB - Dinamo: ”Trebuia să bifăm şi asta, cel mai mic stadion din istoria derby-urilor”. Ce speră ”din toată inima să se întâmple” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB şi Dinamo îşi dispută ”Eternul Derby” pe Stadionul ”Arcul de Triumf”, cu o capacitate de doar 7.500 de locuri, iar Mihai Stoica a vorbit despre această situaţie inedită: ca cel mai important derby din fotbalul românesc să se dispute pe o arenă aşa de mică.

FCSB şi Dinamo se întâlnesc cu ocazie derby-ului etapei cu numărul doi din noul sezon al Superligii României.

De această dată, ”Eternul Derby” are loc pe Stadionul ”Arcul de Triumf” din Bucureşti, după ce demersurile roş-albaştrilor de a închiria arena din Ghencea nu au avut succes.

Cu puţin timp, cei doi antrenori, Elias Charalambous şi Ovidiu Burcă şi-au ales jucătorii care să înceapă titulari duelul, dar vicecampionii României au fost criticaţi pentru o alegere tactică, faptul că Andrea Compagno a fost lăsat pe banca de rezerve.

Într-o scurtă intervenţie pentru Orange Sport, Mihai Stoica a prefaţat de la faţa locului cum se simte derby-ul FCSB - Dinamo pe un stadion de 7.500 de locuri.

Totodată, preşedintele Consiliului de Administraţie al roş-albaştrilor a vorbit şi despre prezenţa la ”Derby de România” a premierului Marcel Ciolacu.

”O veste rea e stadionul mic, iar o veste bună e că suporterii sunt mai aproape. Mare păcat că se joacă aici. Trebuia să bifăm şi asta, cel mai mic stadion din istoria derby-urilor.

Andrea Compagno e în continuare extrem de important. Ne vom folosi de el, cu certitudine va mai marca pentru noi. Oferte sunt atunci când primeşti adresă concretă la club. Nu am primit niciuna până acum.

Mă interesează doar să câştigăm. În derby-uri nu contează absolut nimic. Acum jucăm în nişte condiţii speciale: pe un stadion pe care nu am jucat niciodată, pe un teren foarte prost.

Controale sunt făcute mereu. Sper ca acest meci să fie pentru toată lumea un test pe care să-l treacă cu succes. Iar prin asta mă refer la suporterii noştri, care sper să aibă un comportament ireproşabil şi să-i demonstreze premierului că ceea ce gândeşte este adevărat. 

Sper din toată inima să se întâmple asta. Nu prea s-a întâmplat în istoria derby-urilor, dar poate o să fie o premieră”, a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

Derby-ul dintre FCSB şi Dinamo are loc astăzi, 22 iulie, de la ora 21:30, în etapa a doua din Superligă, pe ”Arcul de Triumf” din Bucureşti, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: fcsbfcsb dinamomihai stoica 

viewscnt
Articole similare