Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Internaţionalul român dorit cu ardoare de FCSB vara trecută, OUT de la actualul club. De ce este pe picior de plecare

Internaţionalul român dorit cu ardoare de FCSB vara trecută, OUT de la actualul club. De ce este pe picior de plecare

FCSB

Comentarii

Dorin Rotariu (27 de ani) este aproape de o plecare de la formaţia bulgară Ludogorets, acolo unde este legitimat încă din 2021.

Considerat la un moment dat unul dintre cei mai promiţători jucători din România, Dorin Rotariu rareori s-a ridicat la nivelul aşteptărilor fanilor.

Iar în această vară, jucătorul ajuns la aproape 28 de ani, pe care îi va împlini pe 29 iulie, este la un pas de o despărţire de Ludogorets.

Dorin Rotariu, OUT de la Ludogorets. De ce este românul pe picior de plecare de la echipa bulgară

Românul ajungea la formaţia bulgară în 2021, gratis, şi mai are un an de contract. Totuşi, este pe picio de plecare cu un an înainte de expirarea angajamentului deoarece Ludogorets trebuie să renunţe la o parte din jucătorii străini din lot.

Conform publicaţiei bulgare Dsport, clubul din Razgrad  a ajuns la nu mai puţin de 25 de jucători stranieri în lot, cu cinci peste numărul maxim impus de regulamentul Federaţiei Bulgare de Fotbal.

Astfel, Ludogorets se vede nevoită să vândă respectivii fotbalişti, iar printre ei se numără şi Dorin Rotariu, potrivit sursei citate.

Internaţionalul român a adunat doar 10 meciuri în tricoul celor de la Ludogorets, reuşund doar un gol şi un assist.

Mai mult, în cele deja trei meciuri oficiale disputate de gruparea bulgară în acest sezon, Rotariu nu a fost nici măcar inclus în lot.

În ultimul sezon şi jumătate, deşi era legitimat la Ludogorets, Dorin Rotariu a jucat la grecii de la Atromitos. El a revenit în Bulgaria în această vară.

Iar, în curând, sunt şanse foarte mari ca jucătorul român să rămână liber de contract şi să-şi găsească o nouă echipă.

Iar aceasta ar putea fi FCSB, acolo unde a fost dorit insistent în vara anului trecut şi chiar a purtat o discuţie cu Mihai Stoica, oficialul roş-albaştrilor.

Cea mai bună perioadă din cariera lui Dorin Rotariu este, fără îndoială, cea petrecută la Dinamo Bucureşti (2013-2017), acolo unde a strâns 142 de meciuri, 30 de goluri şi 21 de pase decisive.

Apoi au urmat mai multe aventuri la echipe din străinătate, cele mai sonore nume fiind Club Brugge şi AZ Alkmaar. 

Afla mai multe despre: dorin rotariuludogoretsstranierifcsb 

viewscnt
Articole similare