Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Nicolescu, ”desfiinţat” după ce a ales să facă transferurile la Dinamo...din Mexic! ”Nu eşti manager, dacă faci asta!” | EXCLUSIV

Andrei Nicolescu, ”desfiinţat” după ce a ales să facă transferurile la Dinamo...din Mexic! ”Nu eşti manager, dacă faci asta!” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Dinamo Bucureşti se află în cantonament, în Antalya (Turcia), însă transferurile promise întârzie să apară.

Singurul jucător transferat de Dinamo în această iarnă, când ”o arde buza” extraordinar de tare din cauza poziţiei retrogradabilă din Superligă, este fundaşul central nord-macedonean Darko Velkovski, care este indisponibil pentru moment, din cauza unor probleme medicale.

Panduru, despre Nicolescu: ”Nu ai cum să faci asta!”

Omul responsabil cu reconstrucţia, administratorul special al celor de la Dinamo, cel care a promis aducerea unor jucători importanţi în această ”pauză”, Andrei Nicolescu, a ales să meargă în vacanţă, în această perioadă, şi să încerce realizarea transferurilor de la căldură. Din Mexic.

Fostul internaţional Basarab Panduru, prezent în studiourile Orange Sport, l-a criticat foarte dur pe Andrei Nicolescu pentru faptul că acesta şi-a permis planificarea unei vacanţe, în cel mai important moment al sezonului pentru Dinamo: perioada de transferuri.

”Pandi” consideră că Dinamo ratează transfer după transfer chiar din această cauză. Deoarece Andrei Nicolescu încearcă parafarea înţelegerilor la telefon, în loc să discute faţă-n faţă cu jucătorii pe care îi doresc.

Ce transferuri au încercat? Cum? Erai plecat în Mexic când trebuia să faci transferuri. Nu. E literă de lege, e bază în fotbal: tu, ca manager ce eşti, nu ai vacanţă când toţi au vacanţă.

Nu eu inventez asta. Tu trebuie să pregăteşti asta. Nu că aveam sau n-aveam pregătit. Dup-aia te trezeşti că ăla nu vine, ăla nu vine.

Atunci nu eşti manager de fotbal. Nu ai cum, dacă în perioada în care trebuie să munceşti, tu mergi în vacanţă, că aşa merg jucătorii. Nu ai cum! Tu nu ai vacanţă, până se termină perioada asta de transferuri.

Nu ai cum să ai vacanţă, indiferent cine eşti. Că asta faci ca manager. Tu nu iei vacanţă, când iau alţii. Cu echipa asta...”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: basarab panduruandrei nicolescuvelkovskimexic 

viewscnt
Articole similare