Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anghel Iordănescu îi transmite selecţionerului un mesaj din România: "Poate că am insistat să meargă la naţională"

Anghel Iordănescu îi transmite selecţionerului un mesaj din România: "Poate că am insistat să meargă la naţională"
Comentarii

Anghel Iordănescu a vorbit despre Edi Iordănescu şi naţionala României.

Anghel Iordănescu, despre Edi Iordănescu

Tatăl selecţionerului a recunoscut că a insistat ca Edi Iordănescu să accepte oferta FRF de a antrena naţionala României. 

"Poate că am insistat să meargă la naţională. Spuneam că, din punctul meu de vedere, e cea mai mare onoare şi mândrie să antrenezi naţionala. Eu sper ca lucrurile să se îndrepte, sper ca naţionala să obţină rezultate bune şi să ne mândrim din nou cu fotbalul nostru, cu jucătorii, cu antrenorii şi cu toţi oamenii implicaţi în fenomen

Din păcate, ne uităm şi sperăm ca odată şi odată şi dintre acei jucători pe care îi avem azi să vorbim ca de nişte legende adevărate, dar ei trebuie să dovedească şi să obţină performanţă", a declarat fostul selecţioner al României. 

De asemenea, Anghel Iordănescu cere răbdare cu reprezentativa antrenată de fiul său. 

"Fiecare avem dreptul să ne spunem punctul de vedere. În momentul de faţă suntem foarte mulţi selecţioneri. Fotbalul românesc nu a dus niciodată lipsă de selecţioneri, de antrenori valoroşi, de contestatari. Eu cred că cel care trebuie să le răspundă nu sunt eu. Trebuie să le răspundă Edi Iordănescu şi echipa naţională", a mai spus Iordănescu senior. 

Afla mai multe despre: anghel iordănescuedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare