Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anghel Iordănescu, poziţie clară după ce văzut instabilitatea de la FCSB: ”Practic, au un antrenor, dar deciziile sunt în altă parte!”

Anghel Iordănescu, poziţie clară după ce văzut instabilitatea de la FCSB: ”Practic, au un antrenor, dar deciziile sunt în altă parte!”

FCSB

Comentarii

Anghel Iordănescu a vorbit despre ultimele evenimente care s-au petrecut la FCSB.

Nicolae Dică şi-a dat demisia de la FCSB, iar de pregătirea partidei cu West Ham, de joi, din grupele Conference League, s-a ocupat Mihai Pintilii.

FCSB şi Nicolae Dică au reziliat, marţi, pe cale amiabilă, contractul pe care antrenorul în vârstă de 42 de ani îl semnase în luna iulie a acestui an.

Alături de acesta, clubul a încetat raporturile contractuale şi cu antrenorii secunzi Viorel Tănase şi George Cotigă.

Echipa FCSB a fost învinsă, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 0-3, de formaţia West Ham, în ultima etapă a grupelor Conference League. După această partidă, unul dintre cei mai mare antrenori români, Anghel Iordănescu, a vorbit despre situaţia de la echipă. El consideră că marea problemă a echipei este faptul că antrenorul nu are putere de decizie.

”Practic, au un antrenor, dar deciziile sunt în altă parte!”

“Din păcate, FCSB-ul nu reuşeşte să facă performanţă. Este al cincilea sau al şaselea an când nu reuşeşte să se califice şi tot cam la acea perioadă ne putem referi când vorbim de campionatul României.

În primul rând, cred şi rămân la convingerea că are un lot de jucători valoroşi, buni, mulţi dintre ei tineri, cu mare potenţial. Dar la FCSB lucrurile stau aşa cum le cunoaşte toată lumea. Nu are stabilitate antrenorul, nu are continuitate, nu are putere de decizie şi asta înseamnă foarte mult pentru fotbalul profesionist.

Practic, au un antrenor… dar deciziile sunt în altă parte. Sincer, chiar nu pot să mă aventurez şi să spun acum cât va mai dura situaţia asta, eu sper şi cred că în primul rând se va ajunge odată şi odată la o înţelegere cu Ministerul Apărării Naţionale, sper şi cred că din acel moment probabil şi investitorul de la FCSB va obosi sau se va ocupa doar de afacerile personale.

Este normal să te interesezi de echipa ta atunci când eşti patron. Este normal să ai discuţii cu antrenorul, este normal să îi ceri un anumit punct de vedere ca să-l vezi cum reacţionează şi cum gândeşte, dar dacă nu îi acorzi încredere şi deplină forţă de decizie atunci înseamnă că nu ai rezolvat nimic”, a declarat Anghel Iordănescu, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: fcsb-liga 1-anghel iordănescu-becali 

viewscnt
Articole similare