Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anonim până anul trecut, ţinta numărul 1 la Manchester United acum. 70 de milioane de lire pentru o revelaţie din Premier League

Anonim până anul trecut, ţinta numărul 1 la Manchester United acum. 70 de milioane de lire pentru o revelaţie din Premier League

Manchester United

Comentarii

Ole Gunnar Solskjaer şi-a stabilit priorităţile în materie de transferuri pentru sezonul viitor, un sezon în care este obligat să o readucă pe Manchester United în UEFA Champions League. Şefii de la United trebuie să îi aducă norvegianului soluţii în apărare.

Astfel că tehnicianul în vârstă de 46 de ani a pus ochiul pe omul care poate să îi rezolve probleme în apărare sau cel puţin cele de pe partea dreaptă. Aaron Wan-Bissaka este ţinta numărul 1 pentru flancul drept al apărării lui United. 

Fundaşul lui Crystal Palace era anonim în urmă cu două sezoane şi a devenit una dintre revelaţiile campionatului englez în stagiunea recent încheiată. Misiunea conducătorilor lui United nu va fi una uşoară, pentru că Palace cere nu mai puţin de 70 de milioane de lire în schimbul fotbalistului, potrivit jurnalistului de la Sky Sports, Kaveh Solhekol. 

Aceeaşi sursă menţionează că Wan-Bissaka vede transferul la United ca pe o oportunitate unică în viaţă şi ar putea forţa plecarea de la formaţia londoneză. Cu 35 de meciuri pentru Crystal Palace, s-a dovedit a fi unul dintre cei mai buni jucători din Premier League. 

Cotat la 35 de milioane de euro, fotbalistul în vârstă de 21 de ani se află în lotul Angliei pentru Campionatul European U21, acolo unde se va întâlni cu reprezentativa României. 

Afla mai multe despre: wan-bissakatransfer united 

viewscnt
Articole similare