Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ante Vukusic a stârnit milă în afara României: „Trăieşte un infern la Steaua! Greşeala vieţii lui”

Ante Vukusic a stârnit milă în afara României: „Trăieşte un infern la Steaua! Greşeala vieţii lui”

Superliga

Comentarii

Ante Vukusic (29 de ani) a ajuns la FCSB, unde presiune patronului e mare, iar atacantul nu a reuşit încă să intre în graţiile acestuia.

Vorbele conform căruia nu a început cu dreptul aventura de la FCSB au ajuns şi în Slovenia, ţara unde atacantul a evoluat ultima dată şi unde a fost golgheter. 26 de goluri a marcat Vukusic pentru Olimpija Ljubljana şi a fost lăudat de jurnaliştii sloveni, la ora respectivă. 
Acum aceştia îl compatimesc şi consideră că a făcut alegerea greşită când a semnat cu FCSB. „Să spui că Ante Vukusic a făcut greşeala vieţii sale când a plecat de la Olimpija şi a semnat cu Steaua nu ar fi departe de adevăr. Vukusic abia a ajuns la Bucureşti, unde trăieşte deja un infern”, au scris cei de la Ekipa24.
Jurnaliştii sloveni au amintit de declaraţiile lui Marcel Puşcaş, care nu îşi pune mari speranţe în atacant: „Cine i l-a recomandat lui Gigi pe Vukusic? Cine i l-a propus? Gigi e cel care plăteşte... Acel scouter l-a văzut pe viu? Cine îl păcăleşte pe Gigi Becali? Sau se păcăleşte singur? Trebuie să facă ordine! Nu-i pasă de bani? Are patru gherle într-un an: Vukusic, Buş, Buziuc şi Petre. Sunt sute de mii de euro aruncate. Nu are ce face cu banii?”.
  • 450.000 euro valorează Ante Vukusic, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com
  • 97 de minute a adunat Vukusic în tricoul lui FCSB, în 4 partide

Afla mai multe despre: ante vukusicfcsb 

viewscnt
Articole similare