Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenor român cu multă experienţă, dornic să revină în fotbalul românesc: ”Asta am încercat să fac de fiecare dată”

Antrenor român cu multă experienţă, dornic să revină în fotbalul românesc: ”Asta am încercat să fac de fiecare dată”

Superliga

Comentarii

Unul dintre antrenorii români liberi de contract a anunţat că nu mai vrea să stea mult pe bară şi că îşi doreşte să revină în fenomenul fotbalistic.

Antrenorul român îşi anunţă revenirea în fotbal

Emil Săndoi este unul dintre antrenorii liberi de contract în momentul de faţă, dar tehnicianul în vârstă de 59 de ani nu duce lipsă de oferte.

Acesta a antrenat ultima oară naţionala de tineret a României, pe care a condus-o inclusiv la Campionatul European U21 din vara anului trecut.

Săndoi a precizat că a avut mai multe negocieri în ultima perioadă pentru a reveni la marginea terenului, la mai multe echipe din fotbalul românesc, dar nu s-a concretizat.

De asemenea, antrenorul a subliniat că îşi doreşte să revină la conducerea unei bănci tehnice şi abia aşteaptă să primească oferta ideală. 

“Eu am mai fost în nişte discuţii în perioada asta, dar n-a fost să fie. Poate nici eu n-am fost prea hotărât, poate nici persoanele care m-au contactat n-au fost atât de hotărâte. Poate a contat şi faptul că suntem pe final de sezon.

Aş minţi dacă aş spune că nu mi-e dor de gazon. Când faci asta o viaţă, e normal să te simţi ataşat total de fenomenul fotbalistic. Dar, până la urmă, trebuie să cântărim bine atunci când avem unele oferte. Nici nu trebuie să te arunci aşa la prima strigare.

Câteodată, poate cântăresc mai mult decât ar trebui. Asta nu înseamnă că, pe parcurs, dacă va apărea ceva, nu voi da curs. Nu sunt pretenţios, îmi place să construiesc. Asta am încercat să fac de fiecare dată şi de multe ori am reuşit”, a declarat Săndoi, conform Sport Total FM.

Ultima echipă de club pe care Emil Săndoi a pregătit-o a fost Chindia Târgovişte, în perioada iulie 2020 - iunie 2022.

Afla mai multe despre: emil sandoisuperligaantrenor roman 

viewscnt
Articole similare