Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul ales de Barcelona să fie înlocuitorul lui Valverde a făcut marele anunţ. Când îi expiră contractul

Antrenorul ales de Barcelona să fie înlocuitorul lui Valverde a făcut marele anunţ. Când îi expiră contractul

FC Barcelona

Comentarii

Mandatul lui Ernesto Valverde ca antrenor pe Camp Nou se apropie de final. Tehnicianul spaniol va pleca la finalul sezonului, iar Barcelona deja i-a găsit înlocuitor. Este vorba de antrenorul lui River Plate, Marcelo Gallardo.

Antrenorul care a cucerit Copa Libertadores cu River Plate în sezonul trecut a pus capăt tuturor speculaţiilor şi a anunţat că va rămâne la gruparea argentiniană. 

"Dorinţa mea este să rămân. Contractul meu expiră în decembrie 2021, nu există nicio clauză de reziliere. Am o relaţie foarte bună cu Rodolfo (n.r. - preşedintele lui River) şi Enzo (n.r. - directorul sportiv al lui River)", a anunţat Gallardo într-o conferinţă de presă. 

Antrenorul în vârstă de 43 de ani era dat de presa din Spania ca înlocuitorul lui Ernesto Valverde, însă după acest anunţ catalnii trebuie să se reorienteze către un alt tehnician. 

Ernesto Valverde, în ultimul an de contract cu FC Barcelona

Ernesto Valverde, în vârstă de 55 de ani, este antrenorul Barcelonei din 2017, timp în care catalanii au cucerit patru trofee: două titluri, o Cupă a Regelui şi o Supercupă a Spaniei. Tehnicianul adus de la Athletic Bilbao nu a reuşit, însă, să câştige Liga Campionilor cu FC Barcelona, iar contractul său, scadent la finalul sezonului, nu a fost încă prelungit.

Marcelo Gallardo o pregăteşte pe River Plate din 2014, timp în care echipa a cucerit zece trofee. Înainte să o preia pe River, Gallardo a mai antrenat Club Nacional, din Uruguay.

Afla mai multe despre: marcelo gallardobarcelona 

viewscnt
Articole similare