Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul care este gata să-şi rupă carnetul de antrenor şi să plece în Noua Zeelandă dacă nu o învinge pe FC Botoşani: ”Va pregăti foarte bine meciul”

Antrenorul care este gata să-şi rupă carnetul de antrenor şi să plece în Noua Zeelandă dacă nu o învinge pe FC Botoşani: ”Va pregăti foarte bine meciul”

Superliga

Comentarii

Cornel Şfaiţer, managerul general al lui Sepsi, este de părere că Leo Grozavu nu va avea probleme cu FC Botoşani, echipă pregătită de Marius Croitoru. Leo Grozavu şi Marius Croitoru au avut un conflict în perioada în care ambii erau la FC Botoşani.

În penultima etapă din sezonul regular, pe 15 februarie 2020, Cornel Şfaiţer şi Leo Grozavu vor întâlni echipa la care au lucrat, FC Botoşani. Va fi o partidă cu multe ambiţii, mai ales că Leo Grozavu şi Marius Croitoru au avut un conflict când ambii lucrau la FC Botoşani.

Şfaiţer este convins că Sepsi se va impune şi mizează pe experienţa lui Leo Grozavu. Oficialul echipei din Sfântu Gheorghe propune şi un pariu un glumă: dacă Leo Grozavu nu va reuşi să câştige, va emigra în Noua Zeelandă:

”(Cum ar reacţiona Leo Grozavu dacă l-ar învinge Marius Croitoru?) Croitoru este un antrenor tânăr cu multă dorinţă de afirmare, Leo este un antrenor mult mai experimentat. Va fi un meci aprig disputat. Sunt sigur că Leo îşi va dori mult victoria. (Îşi rupe carnetul şi emigrează în Noua Zeelandă dacă pierde?) Cu siguranţă, dacă se va întâmpla lucrul acesta. Dorinţă va avea şi Croitoru, Leo mai multă, pentru că va întâlni fosta echipă. Ne dorim să reuşim victorii în cele patru etape care au mai rămas din sezonul regulat. Sunt sigur că Leo va pregăti la fel de bine meciul, ca şi Croitoru, dar nu cred că va fi cazul. Îşi va rupe carnetul şi pleca în Noua Zeelandă”, a declarat Cornel Şfaiţer.

Afla mai multe despre: cornel sfaiter 

viewscnt
Articole similare