Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul care l-a eliminat pe Hagi din Champions League, demis după un eşec istoric în Europa

Antrenorul care l-a eliminat pe Hagi din Champions League, demis după un eşec istoric în Europa
Comentarii

Roberto Bordin, antrenorul celor de la Sheriff Tiraspol la momentul eliminării celor de la Farul din preliminariile UEFA Champions League a fost demis în urma unui eşec istoric.

Antrenorul din spatele eliminării Farului din primul tur al preliminariilor UEFA Champions League a fost demis după un eşec usturător în grupele UEFA Europa League.

Slavia Praga nu a avut milă pentru echipa din Tiraspol, 6-0 a fost scorul cu care vice-campioana Cehiei s-a impus împotriva campioanei Republicii Moldova.

După acest eşec care a intrat în istoria europeană a clubului din Transnistria, Roberto Bordin a fost înlăturat, iar în locul său a venit ucraineanul Roman Pilipciuk.

În vară, echipa lui Gică Hagi, Farul Constanţa a înfruntat campioana Republicii Moldova în primul tur al preliminariilor UEFA Champions League.

Farul, eliminată devreme din Champions League

"Marinarii" s-au impus cu scorul de 1-0 în meciul tur, disputat la Ovidiu. Returul s-a dovedit mult mai dificil pentru Farul, meciul a ajuns în prelungiri după un gol egalizator venit înaintea pauzei, iar în prelungiri Farul a cedat.

3-0 a fost scorul final al returului dintre Farul Constanţa şi Sheriff Tiraspol. 

Echipa din Tiraspol a ajuns în grupele UEFA Europa League şi se află pe ultimul loc în grupa G, cu 0 puncte după două etape.

Roman Pilipciuk are 56 de ani, iar sezonul trecut acesta a condus clubul de fotbal din Slovenia Celje, alături de care a ocupat locul doi în campionat.

Potrivit moldfootball.com, în sezonul 2009, Pilipciuk a antrenat clubul Dacia Chişinău. Anterior a mai antrenat echipe precum Spartak Moscova, Akhmat, Dinamo Moscova, Dinamo Minsk sau echipa naţională din Tadjikistan (antrenor asistent).

Potrivit Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, aceasta a fost cea mai severă înfrângere din istoria participării tiraspolenilor în cupele europene. Niciodată până acum Şerif nu a încasat 6 goluri într-un singur meci.

 

Afla mai multe despre: sheriff tiraspolgica hagifarul constanta 

viewscnt
Articole similare