Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul care l-a lovit pe Cătălin Golofca oferă noi explicaţii: ”Nimeni n-a cunoscut contextul!”

Antrenorul care l-a lovit pe Cătălin Golofca oferă noi explicaţii: ”Nimeni n-a cunoscut contextul!”

Liga 2

Comentarii

Leo Grozavu, noul antrenor al Petrolul a lăsat de înţeles că momentul în care l-a lovit pe Golofca, în perioada în care amândoi erau la FC Botoşani, a fost interpretat greşit.

Pe 6 martie 2017, Leo Grozavu - pe atunci antrenor la FC Botoşani - şoca. În timpul meciului cu Astra, disputat la Giurgiu, Grozavu l-a lovit pe Cătălin Golofca, după ce l-a schimbat. Atunci, Grozavu spunea că s-a enervat în momentul în care Golofca şi-a aruncat tricoul: ”Nu pot fi de acord ca un jucător schimbat să-şi arunce tricoul. Orice tricou, indiferent al cărei echipe este, nu cred că merită aruncat. M-a deranjat, dar astea sunt treburile noastre. Vom vedea. Un jucător care vrea să joace la echipă nu trebuie să aibă comportamentul acesta”.

Între timp, Leo Grozavu a ajuns la Petrolul şi spune că acel moment a fost exagerat: ”A fost o ieşire la un moment dat, niciun caz atât de grav pe cât a fost amplificat, nimeni n-a cunoscut contextul. Nici n-a fost interesul să fie cunoscut. Asta e ţara noastră şi trebuie să ne asumăm lucrurile pe care le facem”, a declarat Leo Grozavu pentru Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: leo grozavufc botosanicatalin golofcapetrolul 

viewscnt
Articole similare