Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul care o preia pe Dinamo în Liga 2. "De mult trebuia s-o antrenez". Putea ajunge şi la FCSB

Antrenorul care o preia pe Dinamo în Liga 2. "De mult trebuia s-o antrenez". Putea ajunge şi la FCSB

Dinamo București

Comentarii

Dinamo Bucureşti are primul pretentent declarat la postul de antrenor al echipei, în cazul nefericit în care va retrograda în Liga 2, la finalul acestui sezon. "Câinii" se îndreaptă spre barajul pentru menţinerea în prima ligă, în care vor înfrunta un club din liga secundă.

Antrenorul dispus să o preia pe Dinamo în Liga 2

Dinamo Bucureşti a schimbat şi în acest sezon antrenori pe bandă rulantă până să ajungă la Dusan Uhrin, care e nevoit să câştige barajul pentru menţinerea în Liga 1

Cehul a avertizat încă din primele săptămâni, de la revenirea în "Ştefan cel Mare", că nu va continua în orice condiţii şi se aşteaptă la seriozitate din partea conducerii. 

Situaţia alb-roşiilor a fost comentată şi de Ionuţ Chirilă, care se oferă să vină antrenor la Dinamo Bucureşti, chiar şi în Liga 2. 

„Meciul ăsta de baraj e o presiune foarte mare. Acolo sunt două echipe de tradiţie, Hermannstadt şi ‘U’ Cluj. E o emulaţie foarte mare la Cluj. ‘U’ nu are ce pierde. Dinamo va tremura la gândul că poate retrograda. Aşa cum la Sevilla, Steaua a câştigat Cupa Campionilor Europeni, când presiunea era la Barcelona. Din cauza emoţiilor, poate să nu-ţi iasă jocul. Dinamo are avantajul competiţiei din Liga 1. Dar cum este şi în Cupa României, o competiţie a surprizelor.

Aş prelua Dinamo în Liga 2. Eu trebuia să antrenez Dinamo de foarte mult timp. Nu ştiam că am fost în cărţi înainte să vină Bonetti. M-aş duce, pentru că valoarea unui antrenor este să-l ducă pe jucătorul de 19 ani din 10.000 de dolari pe lună la nivelul lui Deac. Aşa se produce în fotbal. Toată lumea vrea să-i antreneze pe Messi şi Ronaldo. Dar ca să ajungi să-i antrenezi pe ăştia trebuie să demonstrezi că ai valoare, crescând jucători”, a declarat Ionuţ Chirilă la emisiunea Unu la 1, difuzată de Realitatea Sportivă.

Ionuţ Chirilă este un antrenor care insistă asupra creşterii fotbaliştilor români şi s-a lăudat adesea cu generaţiile pe care le-a avut pe mână, precum cea de la Dinamo Bucureşti şi Concordia Chiajna.

La cele două echipe a reuşit să propulseze fotbalişti precum: Neluţ Roşu, Florin Purece, Victor Râmniceanu, Cătălin Hîldan, Mihai Tararache, Florentin Petre, Cezar Dinu, Laurenţiu Lică sau Popistaşu.

Dinamo Bucureşti e pe loc de baraj, pe opt, cu 13 puncte, la nouă puncte de CS Mioveni, care ocupă ultimul loc care asigură prezenţa în Liga 1. Vineri, de la 20:30, Dinamo joacă în deplasare cu CS Mioveni, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a recunoscut că Ionuţ Chirilă putea fi o variantă pentru academia FCSB. 

Ultima dată, Ionuţ Chirilă a antrenat-o pe Academica Clinceni, de unde a plecat cu scandal.

Afla mai multe despre: ionut chirilaantrenor dinamoionut chirila antrenor dinamodusan uhrin 

viewscnt
Articole similare