Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul din Liga 1 care neagă evidenţa: ”Eu cred că Dică ia deciziile la FCSB, nu domnul Becali”

Antrenorul din Liga 1 care neagă evidenţa: ”Eu cred că Dică ia deciziile la FCSB, nu domnul Becali”

Superliga

Comentarii

Dinu Todoran a încercat să fie fair-play şi spune că nu crede că Gigi Becali se amestecă în treburile lui Nicolae Dică. După meciul cu Craiova, pierdut cu 2-1, antrenorul FCSB-ului a avut o izbucnire şi a declarat că ”ar putea face mai multe lucruri dacă ar avea mai multă libertate”, aluzie la implicarea patronului.

Nicolae Dică a recunoscut după eşecul cu CS U Craiova că Gigi Becali se implică în alegerea primului ”11”. Cu toate acestea, Dinu Todoran, antrenor la FC Voluntari, spune că nu crede în această variantă şi este de părere că Dică este protejat prin contract de astfel de neplăceri:

”Poate asta e politica lor. Fiecare echipă are o politică. Până la urmă, Dică ia deciziile din punctul meu de vedere, chiar dacă domnul Becali iese şi zice, nu ştiu cât este de adevărat. Mă gândesc că, atunci când Dică a semnat contractul, cred că au fost nişte clauze care ştia de ele. Dică e un antrenor bun, un antrenor tânăr, de perspectivă, cu un lot foarte bun. Dacă toată lumea dă în el, nu este normal”, a declarat Dinu Todoran.

FCSB - FC Voluntari se joacă sâmbătă, de la 21:00, în direct pe Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: dinu todoranfcsbfc voluntariliga 1nicolae dica 

viewscnt
Articole similare