Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul lui AZ Alkmaar a studiat-o pe CFR Cluj şi a avut doar cuvinte de laudă pentru Dan Petrescu: "Un nume mare în fotbalul european!"

Antrenorul lui AZ Alkmaar a studiat-o pe CFR Cluj şi a avut doar cuvinte de laudă pentru Dan Petrescu: "Un nume mare în fotbalul european!"
Comentarii

CFR Cluj are de infruntat echipa AZ Alkmaar, azi, de la ora 22:00, in runda a treia din grupele UEFA Europe Conference League.

Antrenorul lui AZ Alkmaar şi-a făcut temele înainte de a ajunge în Gruia: "Am văzut că CFR e prima în Liga I" + Laude pentru Dan Petrescu

Înaintea celui de-al treilea meci al grupei europene, CFR Cluj e ultima, cu un punct acumulat.

In ciuda faptul că ardelenii sunt pe ultimul loc in clasament, antrenorul lui AZ Alkmaar a avut doar cuvinte de laudă pentru Dan Petrescu. 

"Adversarii noştri au un singur punct în grupă, dar sunt lideri în campionatul României. În plus, un meci în deplasare în Europa este mereu dificil, aşa că trebuie muncim din greu pentru a câştiga. CFR Cluj are şanse de calificare, meciul are o mare miză şi pentru ei.

Antrenorul lor, Dan Petrescu, este un nume mare în fotbalul european. Sunt sigur că vrea să obţină maximum cu echipa sa şi are jucători buni la dispoziţie. Este datoria noastră să-i împiedicăm să strălucească.

Nu cred că suntem favoriţi. Cine suntem pentru a fi siguri de acest lucru? Nu cred că este cazul. Am fost lăudaţi după victoria cu Utrecht, dar mai avem multe lucruri de îmbunătăţit. Avem nevoie de constanţă în evoluţii. Obiectivul nostru este să avem mereu controlul asupra jocului şi încă n-am ajuns la acel nivel.

Am un grup de jucători foarte capabili să realizeze lucruri frumoase. Dar asta nu înseamnă că totul va veni de la sine. Dacă nu vom da totul, riscăm enorm să nu obţinem maximum. Mentalitatea potrivită la AZ Alkmaar este că trebuie să munceşti din greu pentru orice", a spus Pascal Jansen, la conferinţa de presă.

În Eredivisie, Alkmaar ocupă locul 9 în clasament, dar are trei victorii consecutive.  

 

Afla mai multe despre: conference leaguedan petrescucfr,  

viewscnt
Articole similare