Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul lui Celtic, cuvinte uriaşe pentru Dan Petrescu: "Face o treabă fantastică aici. Merită calificarea!"

Antrenorul lui Celtic, cuvinte uriaşe pentru Dan Petrescu: "Face o treabă fantastică aici. Merită calificarea!"

UEFA Europa League

Comentarii

Antrenorul echipei Celtic Glasgow, Neil Lennon, l-a lăudat pe Dan Petrescu la finalul meciului din Gruia, punctând că ardelenii merită calificarea în primăvara europeană.

"Sunt dezamăgit că am pierdut, dar fericit că jucătorii mei tineri au putut să joace. Au dat un examen important. Dan face o treabă fantastică aici. Cele două echipe merită să meargă mai departe. Celtic a avut o campanie extraordinară. Abia aştept tragerea la sorţi de luni", a declarat Neil Lennon, la microfonul Telekom Sport.

CFR Cluj s-a calificat în primăvara europeană

CFR Cluj s-a calificat în 16-imile Ligii Europa, după ce a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), campioana Scoţiei, Celtic Glasgow, în etapa a VI-a a Grupei E. CFR Cluj este pentru a doua oară în primăvara Ligii Europa după sezonul 2012/2013, când a fost eliminată în 16-imi de Inter Milano (0-2 în deplasare şi 0-3). Sezonul acesta, CFR şi-a asigurat până acum din participarea sportivă în cupele europene (fără market pool) suma de 6,2 milioane de euro.

Campioana României nu a fost pusă la încercare de Celtic, venită la Cluj cu o echipă din care au lipsit mai mulţi titulari. Clujenii au controlat meciul de la început până la final. Ei au avut două ocazii în prima repriză, dar golurile au venit după pauză, reuşite fiind de Burcă '49 şi Djokovici '70.

Afla mai multe despre: lennon 

viewscnt
Articole similare