Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul lui Celtic nu intră în jocul lui Petrescu: "Frumos din partea lui, dar nu scapă doar pentru că a spus asta! Nu suntem aici să facem favoruri"

Antrenorul lui Celtic nu intră în jocul lui Petrescu: "Frumos din partea lui, dar nu scapă doar pentru că a spus asta! Nu suntem aici să facem favoruri"

UEFA Europa League

Comentarii

Antrenorul echipei Celtic Glasgow, Neil Lennon, a anunţat că formaţia scoţiană vine la victorie la Cluj, deşi a lăsat acasă mai mulţi jucători de bază.

"Forster, McGregor, Edouard, Rogic, Christie. Niciunul nu a făcut deplasare, nu sunt disponibili. A fost o lună aglomerată. Toţi jucătorii au nevoie de minute de joc. Este o situaţie bună să le dăm acestor jucători motivaţia necesară pentru a juca bine. Suntem aici să fim competititvi, suntem aici să câştigăm. Am făcut o campanie fantastică, trebuie să respectăm competiţia. Este ultimul meci din campanie, nu avem presiune pe noi, iar asta ne face un adversar periculos pentru oricine", a declarat Neil Lennon, la conferinţa de presă.

Cât despre faptul că Dan Petrescu a declarat că echipa sa poate câştiga Europa League, Neil Lennon a spus: "E un compliment frumos din partea lui Dan, dar nu scapă doar pentru că a spus asta. Nu suntem aici să facem favoruri cuiva, suntem aici să urmărim ce e mai bine pentru clubul Celtic şi jucătorii mei".

CFR Cluj - Celtic, joi, 19:55, Telekom Sport 1

Aflată la un punct de accederea în şaisprezecimile de finală ale Europa League, CFR Cluj întâlneşte, joi, de la 19:55, Celtic Glasgow, într-un meci programat pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu. Meciul se vede în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: celtic 

viewscnt
Articole similare