Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul lui Inter Miami avertizează: ”Messi nu vine în vacanţă”. Când va debuta argentinianul

Antrenorul lui Inter Miami avertizează: ”Messi nu vine în vacanţă”. Când va debuta argentinianul
Comentarii

Lionel Messi şi Sergio Busquets se alătură echipei Inter Miami pentru a fi competitivi, nu ca să fie în vacanţă, a declarat noul antrenor al formaţiei din Major League Soccer (MLS), Gerardo Martino.

Tehnicianul în vârstă de 60 de ani i-a antrenat pe Messi şi Busquets la Barcelona în sezonul 2013-2014, înainte de a antrena Argentina în perioada 2014-2016.

Messi, de şapte ori câştigător al Balonului de Aur, a ales să nu-şi prelungească acordul cu Paris Saint-Germain, şi se va reîntâlni cu fostul coechipier de la Barcelona, Busquets, care a petrecut 18 ani pe Camp Nou. Martino a declarat joi, în conferinţa sa de presă de prezentare, că atât Messi, cât şi Busquets au vorbit cu el despre venirea la Miami pentru a reuşi performanţe.

Antrenorul lui Inter Miami avertizează: ”Messi nu vine în vacanţă”

"Acest lucru ni se întâmplă chiar şi la nivel personal; uneori asociem Statele Unite, Miami, vacanţe - nu este vorba de asta", a adăugat el. "Vrem să fim competitivi... nu sunt fotbalişti care vor veni aici pentru a nu fi competitivi", a declarat Gerardo ”Tata” Martino, citat de Reuters.

Martino a declarat că a început discuţiile cu echipa deţinută în coproprietate de David Beckham chiar înainte ca Messi şi Busquets să-şi confirme venirea. El l-a înlocuit pe Phil Neville după ce fostul fundaş al lui Manchester United a fost demis în urma unei serii dezastruoase de 10 înfrângeri şi cinci victorii, care a lăsat echipa pe ultimul loc în Conferinţa de Est.

Messi este aşteptat să debuteze pentru Miami la 21 iulie, într-o confruntare din Leagues Cup împotriva formaţiei mexicane Cruz Azul. 

Afla mai multe despre: messiinter miami 

viewscnt
Articole similare