Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul lui NK Rudar laudă FCSB-ul înainte de meciul tur: "Nu suntem nici pe departe la nivelul lor"

Antrenorul lui NK Rudar laudă FCSB-ul înainte de meciul tur: "Nu suntem nici pe departe la nivelul lor"

FCSB

Comentarii

FCSB debutează în sezonul european joi seară în Slovenia, împotriva echipei NK Rudar Velenje. Roş-albaştrii sunt favoriţi, iar superioritatea vicecampioanei este recunoscută chiar de antrenorul lui Rudar.

Aşa cum se arată şi în analiza făcută de telekomsport.ro, Rudar este o echipă modestă, fără bani investiţi în transferuri şi cu mulţi jucători tineri. 
 
Avantajul clar al FCSB-ului a fost recunoscut la una dintre conferinţele de presă dinaintea meciului şi de antrenorul slovenilor. Marijan Pušnik a spus despre adversarii de joi seară că sunt "tineri, agresivi, tehnici şi foarte puternici". La prima vedere pot fi simple laude la adresa roş-albaştrilor, dar prin declaraţiie sale, Pušnik poate o presiune în plus pe elevii lui Nicolae Dică şi totodată să o ridice de pe umerii echipei sale, despre a spus că simpla prezenţă în Europa League este o performanţă. 
 
"Trebuie să fiţi pregătiţi să vedeţi o echipă puternică a adversarilor. Cel mai ieftin jucător al lor valorează cât trei bugete de-ale noastre. I-am urmărit pe cei de la Steaua şi au patru-cinci individualităţi. Sunt tineri, agresivi, tehnici şi foarte puternici.
 
Nu m-am predat, dar hai să fim sinceri. Dacă ar fi să ne calificăm ar fi ceva senzaţional. Nu suntem nici pe departe la nivelul lor. Nu ne predăm, dar sunt cel puţin cu o clasă peste noi. Pentru noi e o realizare incredibilă că am ajuns în Europa. Am avut un noroc uriaş că am întâlnit în turul 1 cu o echipă din San Marino", a spus Marijan Pušnik.
 
Meciul NK Rudar - FCSB din turul 2 preliminar al Europa League va fi în format liveTEXT pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: fcsbnk rudareuropa leaguedeclaratiefcsb rudar 

viewscnt
Articole similare