Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul lui Rudar încă mai crede în calificare: ”Avem şansa noastră!” Ce jucători de la FCSB l-au impresionat

Antrenorul lui Rudar încă mai crede în calificare: ”Avem şansa noastră!” Ce jucători de la FCSB l-au impresionat
Comentarii

Marijan Pusnik, antrenorul lui Rudar, spune că jucătorii cred în continuare în calificarea în turul III al Ligii Europa, deşi au pierdut în prima manşă cu 2-0 în faţa FCSB-ului. Antrenorul în vârstă de 57 i-a remarcat pe Dennis Man şi Filipe Teixeira.

FCSB a câştigat cu 2-0 în deplasarea de la Velenje şi ar trebui să aibă o misiune uşoară în returul de la Bucureşti. Marijan Pusnik spune că FCSB este o echipă foarte puternică, dar că crede în continuare în calificare:

”Am venit să jucăm acest meci împotriva unei mari echipe, Steaua. Ştiam acest lucru încă dinaintea primului meci. Pentru noi nu contează însă că adversarul este mai bun sau mai mare. Am venit să scoatem un rezultat bun aici. Acesta este principalul obiectiv. Ştim că va fi foarte dificil. Dar noi ne vom bucura de acest moment, că vom juca la Bucureşti împotriva Stelei pe un stadion frumos. Credem în continuare în şansa noastră. Sperăm ca Steaua să aibă o seară proastă, iar noi să o avem pe cea mai bună”, a declarat Marijan Pusnik.

Antrenorul lui Rudar a ţinut din nou să sublinieze diferenţa de valoare şi investiţii între echipa sa şi FCSB şi a nominalizat şi doi dintre jucătorii de care se teme cel mai mult:

”Toţi jucătorii sunt periculoşi pentru noi. Ştim că este o diferenţă din punct de vedere al calităţii. Bugetul Stelei este de zece ori mai mare decât al nostru. Ştim că au unii dintre cei mai buni tineri jucători din România, dar şi câţiva jucători experimentaţi. Dar, pentru mine, cel mai periculos este Man, un internaţional român de mare perspectivă atât pentru fotbalul românesc, cât şi pentru Steaua. Şi bineînţeles, dintre cei cu experienţă, Teixeira. Dar ei sunt doar doi. Mai sunt încă nouă la fel de buni”, a mai spus Pusnik.

Afla mai multe despre: marijan pusnikrudarfcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare