Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul lui Sheriff Tiraspol, care a bătut-o anul trecut pe Real Madrid, a demisionat şi a mers în Ucraina pentru a lupta împotriva ruşilor FOTO

Antrenorul lui Sheriff Tiraspol, care a bătut-o anul trecut pe Real Madrid, a demisionat şi a mers în Ucraina pentru a lupta împotriva ruşilor FOTO

Diverse

Comentarii

Antrenorul lui Sheriff Tiraspol, Yuriy Vernydub, a demisionat de la cârma campioanei Moldovei şi s-a întors în Ucraina, ţara lui natală.

Antrenorul lui Sheriff Tiraspol, care a bătut-o anul trecut pe Real Madrid, a demisionat şi a mers în Ucraina pentru a lupta împotriva ruşilor 

Cu el pe bancă, Sheriff Tiraspol, a fost revelaţia sezonului din grupele Champions League şi a reuşit să se impună în faţa lui Real Madrid, scor 2-1. El şi-a dat demisia din funcţia de antrenor al lui Sheriff şi s-a decis să se înroleze în armata din Ucraina, pentru a lupta împotriva invaziei ruse, potrivit publicaţiei DailyMail.

Antrenorul le-a cerut celor de la echipa din Moldova să îi permită să plece acasă pentru a fi alături de familie. În Ucraina, mii de oameni fac tot ce le stă în puteri pentru a-şi proteja ţara. 

Sunt născut în Ucraina, trăiesc în Ucraina, sunt mândru de poporul meu care-şi apără ţara! Am în Ucraina soţia, doi copii şi doi nepoţi, am fraţi şi surori... Slavă Domnului, cu toţii sunt teferi, sper să nu-i atingă războiul. Voi cere permisiunea clubului să mă duc lângă familia mea”, a declarat în urmă cu două zile Yuriy Vernydub, citat de moldfootball.com.

Joia trecută, Sheriff Tiraspol a fost eliminată de 16-imile UEFA Europa League, după o dublă nebună contra celor de la Braga. În tur, pe teren propriu, moldovenii au câştigat cu 2-0, dar în deplasare, au fost învinşi cu 0-2, iar partida a fost decisă la loviturile de la 11 metri. 

În grupa din Champions League, Sheriff Tiraspol a jucat în compania echipelor Real Madrid, Inter şi Şahtior Doneţk, iar clubul din Republica Moldova a adunat 7 puncte.  

Afla mai multe despre: ucraaina-rusia-sheriff tiraspol-yuriy vernydub 

viewscnt
Articole similare