Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul pentru care MM Stoica a insistat foarte mult, iar Becali a acceptat şi l-a pus principal: "A contat foarte mult!" | EXCLUSIV

Antrenorul pentru care MM Stoica a insistat foarte mult, iar Becali a acceptat şi l-a pus principal: "A contat foarte mult!" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Nicoale Dică (41 de ani) a antrenat FCSB din iunie 2017 până în decembrie 2018, ca principal, dar mai întâi a fost antrenor secund al roş-albaştrilor. Mihai Stoica a insistat foarte tare pentru ca el să vină secund în mandatul lui Constantin Gâlcă, iar mai apoi a făcut pasul ca principal.

Antrenorul pentru care MM Stoica a insistat foarte mult! Becali a acceptat şi l-a pus principal

Cariera de antrenor a lui Nicolae Dică a început în iunie 2014, când fostul decar din Ghencea a acceptat să fie secundul lui Constantin Gâlcă, ultimul antrenor care a luat titlul cu FCSB. Dică a stat secund la FCSB între iunie 2014 şi decembrie 2015, timp în care a ocupat banca tehnică şi ca principal într-un meci.

Nicolae Dică şi Mihai Stoica au fost invitaţii lui Dan Udrea la Sport Report, miercuri seara, în ceea ce a fost prima emisiunea a lui MM de când a acceptat să intre în echipa experţilor Telekom Sport, iar Dică a dezvăluit că MM Stoica a avut un rol foarte important în începutul carierei sale de antrenor.

"Pentru mine, mai important e câte lucruri bune a făcut MM pentru mine, a contat foarte mult. Şi începerea mea în antrenorat i se datorează lui pentru că el a fost cel care a insistat. Eu mai voiam să joc un an, iar el a zis 'Nu mai are rost să mai joci un an, să te lupţi la retrogradare. Dacă vrei să o iei pe drumul ăsta de anternorat, ar fi bine să vii la Steaua (n.r. - FCSB) secund. El a insistat foarte mult", a spus Nicolae Dică, la Telekom Sport.

La finalul mandatului lui Nicolae Dică, cel care a fost dat afară de Gigi Becali la finalul lui 2018, între Mihai Stoica şi antrenor au existat unele tensiuni, care au fost la răcirea relaţiei dintre ei doi pentru un timp. Mihai Stoica a dezvăluit: "Au fost câteva luni în care nu am vorbit, se despărţiseră drumurile. Nu ne-am intersectat", spus managerul FCSB, la Telekom Sport.

Nicolae Dică a fost antrenor principal la FCSB între iunie 2017 şi decembrie 2018, timp de 80 de meciuri, cu o medie de 1,95 puncte câştigate pe meci. A terminat pe locul doi în Liga 1 cu FCSB şi a dus echipa în primăvara europeană din Europa League. Apoi, acest a pasul spre echipa naţională, unde a fost secundul lui Mirel Rădoi.

Gigi Becali l-a vrut pe Nicolae Dică înapoi la FCSB de două ori de la plecarea acestuia. O dată, în vară, după plecarea lui Toni Petrea, iar a doua oară recent, după ce Edi Iordănescu a plecat. În cele din urmă, latifundiarul din Pipera a ajuns tot la varianta Toni Petrea, care a fost anunţat oficial ca antrenor la FCSB.

Afla mai multe despre: mihai stoicaantrenornicolae dicafcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare