Experiențe împreună.
You are here:

Antrenorul Stelei, replică rapidă la comentariile lui Becali. ”Daniel Opriţa nu câştigă nici macar 3.500 de euro pe lună”

Antrenorul Stelei, replică rapidă la comentariile lui Becali. ”Daniel Opriţa nu câştigă nici macar 3.500 de euro pe lună”

Fotbal intern

Comentarii

După ce în cursul ultimelor zile diverse devzăluiri despre situaţia financiară a Stelei au fost făcute, Gigi Becali a susţinut că antrenorul formaţiei din Liga a 3-a ar câştiga mai bine decât cel al FCSB-ului. Daniel Opriţa a răspuns însă repede acestor afirmaţii, spunând că nu câştigă nici măcar 3500 de euro, comparat cu suma de 5000 vehiculată.

”Sincer, chiar nu doream să mai ies şi să comentez, dar acum s-a ajuns prea departe cu suma vehiculată faţă de salariul meu. Nu ştiu cine îl informează pe Gigi Becali despre aceste sume, dar Daniel Opriţa nu câştigă nici macar 3.500 de euro pe lună la Steaua, iar dânsul a spus că eu câştig cu 1.000 de euro peste Toni Petrea, adică eu primesc 5.000 pe lună.Chiar mă gândesc să îmi fac public contractul ca să vedeţi şi voi cât câştig.

Nu comentez nimic de suma vehiculată la George Ogăraru. Nu intru în discuţii legate de banii pe care i-ar câştiga antrenorii de la centrul de juniori ai Stelei, însă nimeni de acolo nu câştigă 1.500 de lei. Poate că sunt salarii şi de 3.000 de lei pe lună, dar vreau să ştiţi că acei oameni câştigă suma asta pe o perioadă lungă de timp. Ei nu sunt presaţi ca mine cu obiectiv pus. Eu daca ratez obiectivul, pot să fiu pa.

În această vară îmi expiră contractul cu Steaua, iar dacă ratez obiectivul nu este bine pentru mine. Am văzut că Gigi Becali vrea să ne oprească cu orice preţ. Noi ne-am pregătit şi suntem gata de luptă. Dar vă repet: Daniel Opriţa nu câştigă nici măcar 3.500 de euro pe lună”, a declarat antrenorul Stelei, pentru Prosport.

Steaua se află pe locul 1 în seria a 4-a din Liga a 3-a, în timp ce FCSB 2 se află pe a doua poziţie. Dacă stagiunea se va termina cu ambele echipe pe aceste locuri, Steaua va juca cu a doua poziţie din Liga a 3-a seria a 3-a, iar FCSB 2 cu prima clasată, din aceeaşi serie. Astfel, dacă ambele formaţii ”roş-albastre” s-ar impune, acestea s-ar întâlni în finala play-off-ului şi ar disputa o înfruntare în 2 manşe, pentru promovarea în liga secundă

viewscnt
Articole similare
Simona Halep, fotomodel la Stuttgart. Pictorial inedit in camera de hotel. Pentru cine a pozat...