Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ BOMBĂ făcut de Mbappe în faţa starurilor lui PSG! Tuchel, şocat de discursul atacantului. Se face transferul secolului în fotbal!

Anunţ BOMBĂ făcut de Mbappe în faţa starurilor lui PSG! Tuchel, şocat de discursul atacantului. Se face transferul secolului în fotbal!galerie foto

Campionate

Comentarii

Francezul Kylian Mbappe a fost desemnat cel mai bun jucător al sezonului în Ligue 1, însă discursul avut de tânărul atacant în momentul în care a primit trofeul a produs rumoare şi a părut să-l ia prin surprindere inclusiv pe managerul lui PSG, Thomas Tuchel, prezent în sală.

Conform jurnaliştilor prezenţi, Tuchel a părut "şocat" în timp ce-l asculta pe Mbappe, care a lăsat să se înţeleagă extrem de clar că ia în calcul o despărţire de PSG chiar din această vară.

  • Real Madrid e echipa pregătită să-l oferteze pe Mbappe, indiferent de suma pe care o vor cere şeicii lui PSG. În aceste condiţii, perioada de mercato din vară ar putea aduce cel mai spectaculos transfer al ultimilor ani şi, foarte probabil, un nou record în ceea ce priveşte suma plătită pentru un jucător.



Mbappe e fără îndoială cel mai dorit jucător din lume, însă granzii Real Madrid sau Barcelona nu credeau că acesta poate fi transferat de la PSG atât de rapid, după ce campioana Franţei plătise 180 de milioane de euro în schimbul său.



"Este un moment foarte important pentru mine! Am ajuns, probabil, în primul sau al doilea moment de cotitură al carierei mele!

Am avut multe de învăţat aici şi simt că e momentul să am o mai mare responsabilitate. Poate la PSG sau poate în altă parte, pentru un nou proiect!
", a spus Mbappe. Iar tânărul atacant nu a lăsat loc de interpretări, fiind întrebat despre această declaraţie şi după ce a coborât de pe scenă.

"Am spus ce aveam de spus! Când eşti în asemenea situaţii ai ocazia să transmiţi mesaje! Iar eu l-am transmis pe al meu. Dacă vorbesc mai mult, va fi prea mult şi nu acesta e mesajul pe care vreau să-l transmit!", a mai spus Mbappe.



Dacă Mbappe va decide să plece, Real Madrid e clubul pregătit să facă o ofertă pentru vârful de 20 de ani, într-o vară în care galacticii încearcă o transformare totală a lotului, la capătul unui sezon total ratat.

Banii nu vor fi o problemă pentru Real, în condiţiile în care Zinedine Zidane se pregăteşte să se despartă de mai multe staruri.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: mbappetuchel 

viewscnt
Articole similare