Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ cutremurător la FC Barcelona, înaintea alegerilor prezidenţiale: ”Dacă nu câştig, sunt sigur că Leo nu va rămâne la Barcelona”

Anunţ cutremurător la FC Barcelona, înaintea alegerilor prezidenţiale: ”Dacă nu câştig, sunt sigur că Leo nu va rămâne la Barcelona”

FC Barcelona

Comentarii

Alegerile prezidenţiale ale clubului FC Barcelona se apropie, iar lupta se va da între 3 candidaţi. Joan Laporta şi Victor Font sunt principalii favoriţi, iar Toni Freixa reprezintă o a treia opţiune pentru conducerea clubului. Acum, primul dintre aceştia a susţinut că Messi va părăsi clubul dacă nu va câştiga el alegerile.

În timpul unei dezbateri împotriva contracandidaţilor săi, Laporta a făcut o declaraţie surprinzătoare. Acesta a spus că Lionel Messi va pleca de la Barcelona, dacă Freixa sau Font câştigă alegerile.

Starului argentinian îi expiră contractul cu ”blaugrana” în vară. Mai mult, pe întreg parcursul dezbaterii, Laporta a continuat să vorbească despre buna sa relaţie cu Messi, arătând clar că aceasta este arma sa principală.

”Am o relaţie grozavă cu Leo, care va ţine cont de orice propunere îi voi face. Dacă nu câştig, sunt sigur că Leo nu va rămâne la Barcelona. Messi va analiza oferta pe care i-o vom face.

Sunt sigur că dacă alt candidat câştigă, Messi nu va rămâne la FC Barcelona. Nu a fost fericit în timpul în care Freixa a fost în conducere. Messi nu este ghidat doar de bani, vrea o echipă competitivă, care să câştige”, a spus Laporta.

Aproximativ 90 de mii de membri ai clubului sunt aşteptaţi să voteze pentru a-şi alege noul preşedinte al clubului.

Afla mai multe despre: fc barcelona 

viewscnt
Articole similare