Experiențe împreună.
You are here:

Anunţ de ultimă oră făcut de Halep. Decizie radicală luată de Simona înainte de Turneul Campioanelor: "De acum, voi câştiga mai multe Grand Slam-uri"

Anunţ de ultimă oră făcut de Halep. Decizie radicală luată de Simona înainte de Turneul Campioanelor: "De acum, voi câştiga mai multe Grand Slam-uri"

Tenis

Comentarii

Simona Halep a vorbit despre actualul său antrenor, Daniel Dobre, dar şi despre o eventuală colaborare cu Darren Cahill, alături de care a cucerit primul ei titlu de Grand Slam din carieră, la Roland Garros, în 2018.

“Daniel Dobre este trup şi suflet alături de mine şi de echipa mea. Se tot vorbeşte că nu îi dau credit, că nu i-am dat importanţă. Nu este doar de faţadă, este un om important. Este total greşit că l-am făcut de râs sau l-am umilit. N-am făcut nimic personal niciodată şi nu o voi face. I-am respectat pereu pe oamenii de lângă mine. Nu am jignit niciodată, doar m-am descărcat, nu a fost frumos, dar mi-am cerut scuze după. Nu sunt dictatoare, sunt naturală şi spun ceea ce simt în momentul respectiv. În anumite momente am nevoie de o energie extra de la ei. Treaba este limpede între noi, am convenit ca în momentul în care am nevoie să le spun" , a spus Halep la TVR1. 

Simona Halep pregăteşte revenirea lui Darren Cahill

Australianul a colaborat cu Simona Halep între 2015 şi 2018, iar totul s-a încheiat în luna noiembrie a anului trecut, după ce Darren Cahill a invocat un anumite probleme personale. În ciuda acestei despărţiri, Simona şi antrenorul de 53 de ani au rămas în relaţii foarte bune şi au recunoscut că nu ar exclude o eventuală colaborare în viitor.

"Nu ştiu dacă revine Darren. A rămas să vorbim după US Open. Eu îmi doresc foarte mult să revină cu noi în echipă pentru că ne completează foarte bine. Dacă ar veni aş putea fi capabilă să mai câştig grand slam-uri. Feeling-ul meu este că da, va reveni. Am încredere că o să vină. Ţin legătura cu Darren Cahill prin telefon. Îi cer sfatul, îmi dă sfaturi. Am vorbit înainte de fiecare meci la Wimbledon. Am vorbit şi cu domnul Dobre şi împreună am făcut o analiză foarte bună”, a continuat Halep.

viewscnt
Articole similare
Unde se află atleta din Belarus forțată să se întoarcă la Minsk de la Jocurile...