Experiențe împreună.
You are here:

Jurgen Klopp se intoarce la Dortmund! Antrenorul va sta pe bancă peste două săptămâni la meciul cu Midtjylland

Jurgen Klopp se intoarce la Dortmund! Antrenorul va sta pe bancă peste două săptămâni la meciul cu Midtjylland

Liverpool

Comentarii

Procolul sanitar afectează partida dintre Midtjylland şi Liverpool. Sunt şanse mari ca Jurgen Klopp să revină ”acasă” cu ocazia acestui meci.

Jurgen Klopp se va întoarce ”acasă” scrie presa din Germania. Nu pentru a sta pe banca Borussiei Dortmund, aşa cum era obişnuit, ci pentru a lua loc pe banca lui Liverpool, în confruntarea cu Midtjylland.

Partida dintre Midjylland şi Liverpool s-ar putea juca în Germania, la Dortmund

Potrivit presei germane, meciul dintre Midtjylland şi Liverpool nu se va putea desfăşura în Danemarca.

Protocolul medical nu va face excepţie în cazul sportivilor profesionişti în acest caz, astfel că cei de la Liverpool vor lua în calcul varianta de a disputa meciul în Germania.

Există încă posibilitatea ca meciul să se joace cu un aviz special din partea autorităţilor din Danemarca. Potrivit WDR, Klopp a solicitat ca meciul să se joace pe Signal Iduna Park, un detaliu care avantajează şi formaţia Midtjylland datorită apropierii dintre Dortmund şi Danemarca. Dacă meciul se va juca în Germania, nu vor fi probleme în ceea ce priveşte respectarea protocolului sanitar, anunţă presa germană.

”Dortmund a fost deja ales drept locaţie pentru acest meci încă din 9 noiembrie” a anunţat Anke Widow.

Odată cu schimbarea locului de desfăşurare al meciului, Liverpool ar evita carantina, ar economisi câteva ore de călătorie şi ar experimenta o noapte magică pentru antrenorul lor Jurgen Klopp, anunţă germanii. Midtjylland, deja eliminată din competiţia continentală, şi-ar schimba planificarea. Danezii ar trebui să ia un zbor spre Germania, deşi comportamentul lor nu ar avea repercusiuni sportive, întrucât în ​​niciun caz nu îşi vor putea continua aventura în Europa, nici măcar în Europa League.

Klopp, legendă la Dortmund

Tehnicianul german a pregătit-o pe Borussia Dortmund între 2008 şi 2015, imediat după experienţa de şapte ani de la Mainz.

A stat pe banca Borussiei în 316 meciuri, dintre care a câştigat 177 şi a pierdut 70.

Jurgen Klopp a cucerit de două ori titlul de campion al Germaniei cu Borussia Dortmund, dar şi Cupa Germaniei şi Supercupa Germaniei în două rânduri. Totodată, Klopp a calificat-o pe Borussia în finala UEFA Champions League în 2012-2013.

Din 2015 a semnat cu FC Liverpool, formaţie pe care a făcut-o campioana Europei, dar şi campioana Angliei. Are 281 de meciuri pe Anfield Road şi 170 de victorii. În 47 de meciuri, Klopp s-a recunoscut învins. 

viewscnt
Articole similare
Mesajul sfasietor trimis de Vanessa Bryant la 1 an de la disparitia lui Kobe si a fiicei Gianna