Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ de ultimă oră! Mircea Bornescu a demisionat de la FC U Craiova 1948! ”Drumul meu alături de voi se opreşte aici!”

Anunţ de ultimă oră! Mircea Bornescu a demisionat de la FC U Craiova 1948! ”Drumul meu alături de voi se opreşte aici!”

Fotbal intern

Comentarii

Team-manager-ul echipei FC U Craiova, Mircea Bornescu, a anunţat că a plecat de la echipă, după doar 3 luni petrecute în Bănie.

Fostul portar fusese instalat în funcţie la echipa lui Adrian Mititelu în luna martie a acestui an. Despărţirea a fost anunţată de Bornescu printr-un mesaj, pe pagina personală de Faceboook. El le-a mulţumit tuturor oamenilor care au pus umărul la promovarea echipei în primul eşalon al fotbalului românesc şi fanilor din Peluza Sud. 

Drumul meu alături de Universitatea Craiova se opreşte aici!

Drumul meu alături de Universitatea Craiova se opreşte aici! Mulţumesc frumos tuturor jucătorilor şi oamenilor din staff care au pus umărul la promovarea echipei in Liga 1. Vreau să le mulţumesc celor din Peluza Sud care de fiecare dată când a fost greu, au fost alături de noi şi ne-au susţinut! Mult succes in continuare!”, se arată în mesajul postat de Mircea Bornescu, pe Facebook.

Mircea Bornescu a jucat timp de 4 ani pentru echipa finanţată de Adrian Mititelu, în perioada în perioada 2005-2009.

FC U Craiova l-a transferat pe Armin Gremsl

În vârstă de 26 de ani, Armin Gremsl nu are un CV impresionant. A mai jucat de-a lungul carierei pentru TSV Hartberg, FC Pasching, FAC, SV Horn (toate din Austria) şi pentru Doxa Katokopias, din Cipru.

Cotat la 200.000 de euro, Armin Gremsl a fost nevoit să susţină probe de joc la FC U. Până la urmă, Adi Mutu l-a considerat util pentru noul sezon şi a decis să-l păstreze. Gremsl spune că este foarte încântat şi că abia aşteaptă să ajungă în Craiova.

”Desigur, sunt fericit pentru că am semnat. Încă din prima clipă m-am simţit bine aici. Da, sunt foarte încântat. După cum ştiţi, iniţial, am fost aici în probe. Dar am simţit o conexiune puternică atât cu staff-ul, cât şi cu noii colegi. Chiar îmi plac antrenamentele şi sunt încrezător că voi face o treabă bună în continuare.

Aştept cu nerăbdare să joc. Am auzit că fanii sunt fantastici. Aştept cu nerăbdare să ajung la Craiova”, a declarat Armin Gremsl pentru site-ul oficial al clubului.

Afla mai multe despre: fc u craiova-bornescu-liga 1 

viewscnt
Articole similare