Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ războinic de la Hermannstadt după victoria cu Botoşani: ”Trebuie să batem în fiecare meci!”

Anunţ războinic de la Hermannstadt după victoria cu Botoşani: ”Trebuie să batem în fiecare meci!”

Hermannstadt​

Comentarii

Hermannstadt are parte de un start bun de sezon în Liga 1. Cu două victorii, două egaluri şi o singură înfrângere, sibienii ocupă locul şase în clasament, ultima poziţie ce duce în play-off.

Victoria de luni seară în faţa Botoşaniului le-a dat aripi elevilor lui Ruben Albes. Căpitanul Ousmane Viera a spus, la finalul partidei, că sibienii trebuie să câştige fiecare meci pe care îl joacă indiferent de adversar.

”Foarte greu, ştiam de la început că Botoşani e o echipă foarte bună şi toţi jucătorii sunt extraordinari de buni. Din păcate, nu s-au calificat mai departe în Europa League, dar au rămas cei mai buni jucători şi a venit şi Ongenda înapoi. Cred că au o echipă mult mai bună decât anul trecut. Am muncit, am lucrat foarte greu, dar e bine că am câştigat la final. Nu contează cu cine jucăm, trebuie să batem în fiecare meci.”, a declarat Ousmane Viera.

Formaţia FC Hermannstadt a câştigat, scor 2-1, meciul susţinut, luni, pe teren propriu, în compania echipei FC Botoşani, în etapa a cincea a Ligii I.

Hermannstadt a punctat prin autogolul lui Şeroni, din minutul 8, şi prin Romario Pires (89 - penalti), iar FC Botoşani a marcat prin Keyta, în minutul 36.

Afla mai multe despre: hermannstadtbotosaniliga 1 

viewscnt
Articole similare