Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ ŞOC al lui Sorin Cârţu: ”Niciodată nu o să mă mai vedeţi pe banca tehnică. Nu mai antrenez, gata!”

Anunţ ŞOC al lui Sorin Cârţu: ”Niciodată nu o să mă mai vedeţi pe banca tehnică. Nu mai antrenez, gata!”

Fotbal intern

Comentarii

Sorin Cârţu a anunţat luni, într-o conferinţă de presă susţinută la Craiova, că nu va mai antrena niciodată.

Cu alte cuvinte, Cârţu şi-a anunţat retragerea din antrenorat, din nou, şi a negat vehement faptul că ar fi interesat să preia funcţia de antrenor principal a Universităţii Craiova de la Victor Piţurcă: ”Eu, unul, niciodată nu m-aş fi gândit în momentul în care a venit Piţi că în 6 ianuarie discutăm de cine ar putea să-l înlocuiască.  Sunt confuz şi poate e o confuzie acum pentru toată lumea, pentru că e pe nepregătite. Nu există aşa ceva, dacă am spus că nu mai antrenez, păi nu mai antrenez, am spus treaba asta de doi ani. Pe mine n-o să mă mai vedeţi niciodată antrenor. Vezi-ţi de treabă că au fost destule oferte şi aceleaşi răspunsuri le-am dat, nu mai antrenez şi gata” a explicat Sorin Cârţu.

Supranumit ”Sorinaccio” pentru filosofia sa de joc, Cârţu este unul dintre cei mai celebri antrenori români din ultimii ani. A început să antreneze în 1988 chiar la Craiova, apoi în CV-ul său au apărut echipe ca Rapid, Veria (Grecia), Oţelul Galaţi, CFR Cluj, Pandurii Târgu Jiu, FC Braşov, Steaua sau Politehnica Iaşi.

Ca antrenor a câştigat un titlu în Liga 1 cu Universitatea Craiova în 1990-1991, dar şi o Cupă a României în acelaşi an. A antrenat-o pe CFR Cluj în grupele UEFA Champions League şi a lucrat 6 luni alături de Gigi Becali. Între 1993 şi 1995, Sorin Cârţu a fost şi selecţionerul naţionalei de tineret a României.

Afla mai multe despre: sorin cârţuliga 1craiova 

viewscnt
Articole similare