Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ surprinzător făcut de turci! Marius Şumudică, schimbat de la Gaziantep cu un alt antrenor român

Anunţ surprinzător făcut de turci! Marius Şumudică, schimbat de la Gaziantep cu un alt antrenor român

Stranieri

Comentarii

Presa din Turcia aduce în faţă un scenariu surprinzător. Preşedintele lui Gaziantep s-ar fi întâlnit cu antrenorul lui Vejle BK, Costantin Gâlcă, pentru a-l înlocui pe actualul tehnician, Marius Şumudică.

Marius Şumudică, schimbat de la Gaziantep cu Constantin Gâlcă?

Actualul tehnician al lui Gaziantep, Marius Şumudică, a părăsit Turcia de teama pandemiei de coronavirus şi a revenit în România. Deşi Fotomac susţinea că românul ar urma să revină la echipă în această săptămână, turcii au dezvăluit că lui Şumudică i se caută înlocuitor. Conform Olaymedya.com, conducerea lui Gaziantep pregăteşte noul sezon, iar o schimbare ar putea fi făcută la nivelul băncii tehnice.

Sursa citată susţine că românul Constantin Gâlcă i-ar putea locul lui Marius Şumudică. Informaţia a fost dezvăluită după ce antrenorul lui Gaziantep a părăsit echipa fără acordul clubului.

Gaziantep FK ar putea să îşi reia antrenamentele la 5 mai, menţionează Fotomac.

Federaţia Turcă de Fotbal a hotărât că întrecerea internă nu va fi reluată mai devreme de luna iunie. Decizia a fost luată după o consultare cu Ministerul Sportului din Turcia. Suspendat din 19 martie, Super Lig a fost ultimul campionat important din Europa oprit din cauza pandemiei de coronavirus.

 

Afla mai multe despre: marius sumudica 

viewscnt
Articole similare