Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul făcut de LPF după apariţia cazurilor de COVID-19 la FCSB! Eforturile depuse înaintea partidei din preliminariile Europa League

Anunţul făcut de LPF după apariţia cazurilor de COVID-19 la FCSB! Eforturile depuse înaintea partidei din preliminariile Europa League

FCSB

Comentarii

Liga Profesionistă de Fotbal a făcut precizări, după cazurile noi de coronavirus apărute la FCSB.

FCSB - Slovan Liberec, din turul trei preliminar al Europa League, e programat să se dispute joi, 24 septembrie, de la ora 20:30. 

Înaintea partidei, LPF a comunicat că depune eforturi pentru rezolvarea situaţiei în care a fost pusă echipa finanţată de Gigi Becali. Conform informaţiilor Telekom Sport, UEFA a primit cererea din partea FCSB prin se doreşte amânarea partidei cu Slovan Liberec, din turul al treilea preliminar Europa League, până sâmbătă.

"Liga Profesionistă de Fotbal, în urma informaţiilor primite de la FC FCSB, în cursul acestei zile, este în măsură să facă următoarele precizări:

- unul dintre fotbaliştii din lotul FCSB, prezentând simptome specifice infectării cu virusul Sarscov 2, a  efectuat luni, 21 septembrie, un test care a ieşit pozitiv.

De asemenea, în urma testărilor efectuate azi în vederea depistării infecţiei cu Sarscov 2, alţi patru jucători au primit rezultate pozitive, ca, de altfel, şi şase membri ai staff-ului tehnic.

Liga Profesionistă de Fotbal incearcă, în aceste ore de pînă la partida cu Slovan Liberec, de joi, 24 septembrie, tot ceea ce depinde de ea, pentru a oferi un sprijin FCSB, în vederea depăşirii cu bine atât a meciului de calificare din Europa League, cât şi a acestor situaţii dificile din viaţa clubului", a transmis LPF.

Afla mai multe despre: lpffcsb 

viewscnt
Articole similare