Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul lui CFR Cluj despre Cristian Bălgrădean! Intervenţie de ultim moment al lui Bogdan Mara

Anunţul lui CFR Cluj despre Cristian Bălgrădean! Intervenţie de ultim moment al lui Bogdan Mara

CFR Cluj

Comentarii

Directorul sportiv al CFR Cluj, Bogdan Mara, susţine că fotbalistul Cristian Bălgrădean va ajunge la campioana României, când va fi posibil. Oficialul a susţinut că nu sunt probleme în cazul portarului, în ciuda ultimelor informaţii.

"Aboslut deloc. E jucătorul nostru, se va alătura lotului când e posibil. E valoros, îl apreciem foarte mult, ca om, e un jucător bun. Îl aşteptăm şi avem nevoie de jucători valoroşi", a declarat oficialul lui CFR Cluj pentru ProX. 

  • Cristian Bălgrădean joacă la FCSB din februarie 2018 şi ultima dată şi-a prelungit contractul cu FCSB pe 9 mai 2019.

Deşi conducerea lui CFR Cluj a încercat să-l convingă pe Giedrius Arlauskis să semneze prelungirea, în ultima perioadă, nu a mai fost cale de întors. Totuşi, campionii României nu rămân descoperiţi la nivelul porţii. 

Cristian Bălgrădean s-a înţeles cu CFR Cluj din urmă cu câteva luni, aspect care l-a iritat pe Gigi Becali, şi e de aşteptat ca "Pufi" să fie noul titular din echipa lui Dan Petrescu, în condiţiile în care este unul dintre cei mai buni portari din Liga 1, conform cifrelor InStat, dar şi datorită experienţei căpătate în campionatul din România. Acest scenariu, cu ex-portarul FCSB titular la CFR Cluj, nu ar fi fost posibil, atât timp cât Giedrius Arlauskis se afla la clubul din Gruia. 

Afla mai multe despre: bogdan maracristian balgradean 

viewscnt
Articole similare