Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul lui Gigi Becali în legătură Zdenek Ondrasek! ”Tată, m-am gândit mai bine!” Ce a spus despre Reghecampf! ”Iar vreţi să ne îmbârligaţi!”

Anunţul lui Gigi Becali în legătură Zdenek Ondrasek! ”Tată, m-am gândit mai bine!” Ce a spus despre Reghecampf! ”Iar vreţi să ne îmbârligaţi!”

FCSB

Comentarii

Cehul Zdenek Ondrasek a debutat pentru echipa lui Gigi Becali.

Jucătorul transferat de la FC Viktoria Plzen a fost criticat de Gigi Becali după debutul din Liga 1, scor 0-0, cu Botoşani. Ondrasek face parte din campania de transferuri a FCSB-ului din această vară alături de nume precum Andrei Cordea (Academica Clinceni), Alexandru Creţu (NK Maribor) sau Stipe Vucur (Hallescher FC). El a debutat deja pentru FCSB şi a jucat o repriză, fiind înlocuit la Botoşani cu Oaidă în minutul 46.

”Tată, m-am gândit mai bine şi-i mai dau o şansă lui Ondrasek ăsta!

”Tată, m-am gândit mai bine şi-i mai dau o şansă lui Ondrasek ăsta. Am vorbit cu cineva si mi-a spus să-l mai văd două – trei meciuri că e păcat de băiat. Am vorbit şi eu la nervi despre el. Nu mi l-a băgat nimeni pe gât, dar de acum o să iau jucători liberi de contract doar dacă îi văd eu cum joacă.

Dacă nu joacă nimic după aceste meciuri atunci vom discuta cu el si vom încerca să ne despărtim frumos. I-am zis si lui Meme. M-am convins eu cum stă şi cu jucătorii ăştia liberi. Cu unii nu iţi iese deloc…”,a spus Gigi Becali pentru ProSport.

 

Becali a vorbit şi despre revenirea lui Laurenţiu Reghecampf la FCSB. 

”Dacă mă întrebi de Reghe îţi închid telefonul, iar vreţi să ne îmbârligaţi? Am antrenor la echipă”.

Zdenek Ondrasek a mai evoluat în carieră pentru echipe precum FK Caslav, Tromso IL (Norvegia), Wisla Cracovia (Polonia), FC Dallas (SUA) sau FC Viktoria Plzen.

Afla mai multe despre: becali-ondrasek-fcsb 

viewscnt
Articole similare