Experiențe împreună.
You are here:

Anunţul momentului după ce Reghecampf şi-a dat demisia de la Al Wasl: "Vă spun de acum. Vine la Steaua"

Anunţul momentului după ce Reghecampf şi-a dat demisia de la Al Wasl: "Vă spun de acum. Vine la Steaua"galerie foto

FCSB

Comentarii

Laurenţiu Reghecampf şi-a dat demisia de la Al Wasl, imediat după prima etapă din noul sezon al campionatului Emiratelor Arabe Unite şi imediat au apărut zvonurile legate de o eventuală revenire a lui la FCSB.

Aceste zvonuri sunt alimentate de un important om din fotbalul românesc. Dumitru Dragomir, cel care a condus Liga 1 o bună perioadă de timp, a anunţat, încă de acum, revenirea lui Reghecampf la echipa patronată de Gigi Becali. 

„Reghecampf şi-a dat demisia ca să vină la Steaua! Vă spun de acum, ca să ştiţi. Da! Ar fi o idee bună să revină. E un antrenor foarte bun şi un băiat foarte serios! Cu el, FCSB se va bate la titlu sigur! Da, e un câştig şi pentru Liga 1! E un băiat serios şi foarte bun”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Gsp.


Laurenţiu Reghecampf şi-a dat demisia de la Al Wasl

Imediat după înfrângerea suferită în prima etapă a campionatului din Emiratele Arabe Unite, 1-4, cu Bani Yas, echipa antrenată de Daniel Isăilă, Laurenţiu Reghecampf şi-a anunţat plecarea de la Al Wasl, iar clubul a confirmat despărţirea pe pagina oficială de Twitter.

Venit la Al Wasl în ianuarie 2019, Laurenţiu Reghecampf a înregistrat 16 victorii, 15 înfrângeri şi 7 remize în cele 38 de meciuri în care a stat pe banca echipei din Emiratele Arabe Unite.

Reacţia lui Gigi Becali. Cum a comentat o posibilă revenire a lui Reghecampf la FCSB

La finalul sezonului trecut, colaboratorii lui Reghecampf de la Al Wasl, Thomas Neubert şi Toni Petrea, au părăsit fotblaul din Golf şi au venit la FCSB pentru a-i aduce lui Gigi Becali un nou trofeu de campion în Liga I. De altfel, atunci s-a zvonit că Reghecampf va reveni la gruparea roş-albastră, iar acum, după ce antrenorul român şi-a dat demisia de la Al Wasl, Gigi Becali a fost întrebat despre o eventuală revenire a lui Laurenţiu Reghecampf pe banca FCSB-ului.

"Şi ce vreti să fac eu? Voi nu ştiţi că am antrenor la echipă? Nu ştiu ce a făcut Reghe. V-am spus că nu vreau să mai vorbesc" , a spus Gigi Becali pentru prosport.ro.

viewscnt
Articole similare
De ce nu a ajuns Mircea Lucescu la nationala? Informatii de culise. Cine nu l-a dorit