Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul momentului în fotbalul românesc! Reghecampf revine la FCSB: ”Va fi o mutare bună, se înţelege bine cu patronul”

Anunţul momentului în fotbalul românesc! Reghecampf revine la FCSB: ”Va fi o mutare bună, se înţelege bine cu patronul”

FCSB

Comentarii

Vivi Răchită, fost jucător la FCSB, a discutat despre situaţia, de la formaţia patronată de Gigi Becali, referitoare la numirea lui Toni Petrea ca antrenor principal.

Fostul fundaş nu îl vede pe Toni Petrea pentru o perioadă lungă pe banca FCSB-ului şi crede că acesta va fi înlocuit de Laurenţiu Reghecampf. Răchită afirmă că această mutare a fost gândită imediat ce Petrea şi Neubert, foşti colaboratori ai lui Reghe, au ajuns la formaţia latifundiarului.

”Am văzut că patronul are mare încredere în Neubert. I-a dat un salariu mai mare decât antrenorului Petrea, despre care cred că nu va rămâne din vară. Cred că Reghecampf şi-a aruncat plasa acum şi urmează să vină cu minciogul. Cred că Reghe va veni din vară!

Va fi o mutare bună. El a făcut performanţă, se înţelege bine cu patronul şi o are şi pe Anamaria în spate, cu jucătorii. Îl vezi pe Toni Petrea să rămână «principal»? E «secundul»... Antrenorul la FCSB e acelaşi de mulţi ani. Eu sunt convins că vine Reghecampf.

Dacă aţi văzut, la finalul meciului cu Gaz Metan, Toni Petrea a vrut să-l salute pe Olaru, dar Olaru a trecut pe lângă el. Un vestiar te etichetează, te analizează şi îţi pune eticheta. Dacă vestiarul vede că eşti numărul doi, atunci s-a terminat”, a declarat Vivi Răchită, la Pro X.

În prezent, Laurenţiu Reghecampf o antrenează pe Al Wasl.

Afla mai multe despre: laurentiu reghecampftoni petreafcsb 

viewscnt
Articole similare