Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul oficial făcut de CSM Bucureşti. Cristina Neagu a luat decizia finală în privinţa contractului: "E important şi ca marketing"

Anunţul oficial făcut de CSM Bucureşti. Cristina Neagu a luat decizia finală în privinţa contractului: "E important şi ca marketing"

Handbal

Comentarii

Directorul general al clubului CSM Bucureşti, Gabriela Szabo, a oferit ultimele detalii despre situaţia Cristinei Neagu. Cea mai bună handbalistă a lumii se pare că a renunţat la creşterea salariului până la 20 de mii de euro şi, conform declaraţiilor oficialului clubului, va semna un nou contract.

"Mă bucur că-şi doreşte să joace pentru iubitorii handbalului din România. Îmi doresc ca şi cei care performează în străinătate să vină în România. Să ştiţi că fac mari eforturi ca să aducem acasă jucătoarele, să le avem aici, să le pregătim pentru Tokyo 2020.

Avem acordul de principiu al Cristinei. Vom veni cu toate detaliile de contract zilele următoare şi probabil va fi şi o conferinţă de presă în care să facem anunţul.  Ea îşi doreşte foarte tare să rămână la noi. Nu pot spune dacă a avut oferte din străinătate, asta poate spune zice impresarul.

E foarte important şi ca marketing. Ce înseamnă Messi pentru Barcelona sau Cristiano Ronaldo pentru Juventus, aşa e şi Cristina pentru noi. E votată al 5-lea an consecutiv ca fiind cea mai bună jucătoare a lumii. Să ai un asemenea sportiv, extrem de valoros, e o mare bucurie pentru noi" , a declarat Gabriela Szabo la ProSport LIVE.

Cristina Neagu, 30 ani, se află acum în recuperare după ce a suferit o ruptură de ligamente la Campionatul European din 2018. Conform propriilor declaraţii, handbalista va reveni pe teren în vara acestui an.

Afla mai multe despre: cristina neagucsm bucurestiszabo 

viewscnt
Articole similare