Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul spaniolilor: Andrei Raţiu, foarte aproape de transferul în La Liga

Anunţul spaniolilor: Andrei Raţiu, foarte aproape de transferul în La Liga

La Liga

Comentarii

Jurnaliştii spanioli l-au plasat pe românul Andrei Raţiu (24 de ani) în topul celor mai buni fundaşi dreapta din istoria clubului Huesca.

Potrivit ”sportaragon.com”, Andrei Raţiu nu va mai rămâne la Huesca din vară, iar cel mai probabil va ajunge în La Liga.

Andrei Raţiu se întoarce la Villarreal?

Spaniolii anunţă că Villarreal şi-a păstrat o clauză de răscumpărare în momentul în care l-a cedat pe Andrei Raţiu la Huesca, iar acum este pregătit să o activeze.

”Submarinul galben” s-ar putea despărţi, în vară, de argentinianul John Foyth, dorit de mai multe formaţii din Premier League, iar în locul lui ar urma să fie readus Andrei Raţiu, cel care cunoaşte foarte bine clubul.

Huesca nu ar avea nimic împotriva să-l cedeze pe Andrei Raţiu înapoi la Villarreal, în contextul în care jucătorul mai are doar un an de contract, din vară, şi cel mai probabil nu va mai dori prelungirea înţelegerii.

  • Aşadar, cel mai convenabil pentru Huesca este să-l vândă, pentru aproximativ 2 milioane de euro, după ce l-a adus liber de contract.
  • 33 de meciuri, un gol şi 4 pase decisive a reuşit Andrei Raţiu la Huesca, în actualul sezon din La Liga 2.

Andrei Raţiu a fost format la Villarreal

Andrei Raţiu a jucat 12 ani la Villarreal. A fost remarcat la CF Andorra, şi a fost adus la Villarreal în 2009, la doar 11 ani. Până în 2021, la 23 de ani, a aparţinut de formaţia din La Liga.

Villarreal are un sezon competiţional bun, dar care poate fi şi mai bun. Se află pe locul 5 în La Liga, la patru puncte de Real Sociedad, formaţia de pe locul 4, ultimul care duce în grupele Ligii Campionilor.

  • În Europa, Villarreal a fost eliminată de Anderlecht, în optimile de finală din Conference League.

 

Afla mai multe despre: andrei ratiuhuescavillarreal 

viewscnt
Articole similare