Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Apar noi dezvăluiri despre un potenţial transfer la Arsenal al lui Ianis Stoica. ”Şeful scouterilor m-a sunat să mă întrebe de el. E foarte reală oferta!”

Apar noi dezvăluiri despre un potenţial transfer la Arsenal al lui Ianis Stoica. ”Şeful scouterilor m-a sunat să mă întrebe de el. E foarte reală oferta!”

FCSB

Comentarii

Ianis Stoica a avut evoluţii bune la FCSB în acest an, iar impresarul lui a făcut noi dezvăluiri despre un potenţial transfer la Arsenal.

Mai multe cluburi ar fi interesate de el, iar cel mai sonor nume ar fi Arsenal. Gigi Becali a dezvăluit că londonezii ar fi oferit 7 milioane de euro în schimbul fotbalistului de la FCSB, dar patronul a refuzat, el dorind 10 milioane, plus 20 la sută dintr-un eventual transfer. 

Chiar dacă părea că transferul nu duce nicăieri, impresarul Liubliana Nedelcu a readus, din nou, în discuţie, mutarea lui Ianis Stoica în cel mai puternic campionat din lume. El a anunţat că interesul englezilor este în continuare real, dar legislaţia din Marea Britanie ar fi un impediment în calea transferurilor. 

 ”Şeful scouterilor m-a sunat să mă întrebe de el. E foarte reală oferta!”

”Eu am o relaţie foarte bună de foarte mult timp, de peste 2 ani cu James Ellis, şeful scouterilor de la Arsenal. M-a sunat să mă întrebe de Ianis. L-au văzut şi m-au întrebat de el. E foarte reală oferta. Totul este la mine pe telefon şi mai aşteptăm puţin. În Anglia e o problemă şi cu permisul de muncă, acum, nemaifiind în UE”, a declarat Liubliana Nedelcu, pentru AntenaSport

În acest sezon, Ianis Stoica a evoluat 18 meciuri pentru FCSB, a marcat 7 goluri şi a oferit 3 pase decisive. 

Gigi Becali, anunţ despre transferul lui Ianis Stoica

”Tată, lucrurile sunt clare cu Ianis Stoica. Că am cerut eu pe Ianis Stoica 10 milioane, deşi mi se dăduse 7, este altă treabă. Ştiu eu de ce am cerut banii ăia şi ştiu şi de ce am spus lucrul ăsta public.

Însă, la mine lucrurile sunt foarte clare. Nu o să vedeţi vor pleca de la mine jucători de 18, 19 ani. Nu o să dau eu drumul la fotbalişti tineri de la FCSB după două, trei duşuri făcute în vestiarul echipei mele.

Dennis Man aţi văzut câţi ani a jucat la mine? Credeţi că nu am tot avut oferte pentru el până să îl las să plece la Parma? Ştiu foarte bine cât am fost bătut pe la cap cu Dennis Man. Am avut destule oferte pentru el! Dar trebuie să joci şi pentru mine câţiva ani şi să mă ajuţi să fac şi eu performanţă ca să fie bine la toată lumea. Aşa voi face şi cu Tavi Popescu.

Şi el este un jucător de mare perspectivă. Însă, nu o să mă vedeţi să le dau drumul la ăştia tineri să plece, iar Tănase şi Coman, să stea şi să se uite la ei. Am şi eu strategia mea şi transferurile le vom face pe rând. Cine şi-a făcut treaba la Becali, iar eu sunt mulţumit de el, o să îi şi vină rândul să plece.

Ianis Stoica este abia la început. La fel şi Tavi Popescu. De la mine ei vor pleca pe la 23-24 de ani. Şi voi avea eu grijă să le fie bine la salarii la toţi cei pe care eu îi văd că trag cu inima şi sufletul pentru echipa asta”, a declarat Gigi Becali, pentru ProSport.

Afla mai multe despre: fcsb-ianis stoica-arsenal 

viewscnt
Articole similare