Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Apar ofertele pentru Donnarumma! Ce sumă oferă Real Madrid şi care mai sunt cluburile care vor să îl transfere pe italian

Apar ofertele pentru Donnarumma! Ce sumă oferă Real Madrid şi care mai sunt cluburile care vor să îl transfere pe italian

AC Milan

Comentarii

Gianluigi Donnarumma (21 de ani) mai are contract cu AC Milan până în 2021, dar poate pleca din această vară. Trei cluburi importante, printre care şi Real Madrid, au ofertele pregătite pentru portarul italian.

Dacă la negocierile precedente, Mino Raiola a reuşit să ajungă, în cele din urmă, la un acord cu AC Milan, de data aceasta impresarul este decis să îl aducă pe clientul său la un club mai important, cu pretenţii mai mari. Astfel, Milan ar putea să încerce să îl vândă din această vară pentru a nu îl pierde gratis peste şase luni. 

Cotidianul italian Gazzetta dello Sport susţine că Real Madrid, Chelsea şi Paris Saint-Germain au pregătit deja ofertele pentru Donnarumma. Zinedine Zidane nu este complet mulţumit nici de Courtois, nici de Areola, care se va întoarce la PSG, iar Florentino Perez este dispus să ofere 50 de milioane de euro pentru a aduce un nou portar pe "Santiago Bernabeu". 

Chelsea şi PSG preferă să includă şi jucători în tranzacţie, pentru a micşora din suma cash oferită. Londonezii îl vor oferi pe Kepa, portar intrat în dizgraţia lui Frank Lampard, în timp ce PSG îl va da la schimb pe Areola, care urmează să revină după împrumutul de la Real. 

Totuşi, Milan nu acceptă schimburi şi preferă doar sumă de bani pe portarul său, care va intra în ultimul an de contract. 

Afla mai multe despre: donnarumma 

viewscnt
Articole similare