Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Apariţie surpriză la Madrid! Bianca Drăguşanu, alături de starurile care vor juca în meciul caritabil de pe Wanda Metropolitano

Apariţie surpriză la Madrid! Bianca Drăguşanu, alături de starurile care vor juca în meciul caritabil de pe Wanda Metropolitano

Diverse

Comentarii

Bianca Drăguşanu a avut sâmbătă o apariţie surprinzătoare la Madrid, înaintea unui meci caritabil în care vor juca mai multe staruri din fotbalul mondial, dar şi din România.

Se vor înfrunta legendele naţionalei Spaniei şi o selecţionată a "Stelelor lumii". Echipa "Stelelor îl va avea antrenor pe Cosmin Olăroiu, iar din echipă vor face parte şi Mirel Rădoi, dar şi Ronaldinho, Roberto Carlos sau Dani Alves.

Printre starurile prezente la Madrid şi-a făcut apariţia şi fosta asistentă TV Bianca Drăguşanu, la braţul soţului ei, Alex Bodi. Interesant este că soţul Biancăi Drăguşanu s-a întreţinut, la un moment dat, cu Ronaldinho şi Roberto Carlos.

Apariţie-ŞOC la Madrid! Bianca Drăguşanu, surprinsă cu Ronaldinho şi Roberto Carlos

Meci de gală pentru Olăroiu şi Rădoi la Madrid

Sâmbătă seară, "Wanda Metropolitano", arena care a găzduit finala Ligii Campionilor 2019, va fi şi gazda unui meci caritabil de gală, cu numeroase prezenţe româneşti.

Meciul se dispută între legendele naţionalei Spaniei şi o selecţionată a "Stelelor lumii". Interesant este că, la echipa ”Stelelor”, antrenor va fi românul Cosmin Olăroiu, iar din echipa sa va face parte, printre alţii, şi Mirel Rădoi.

Actualul selecţioner va face cuplu în defensivă cu Rafa Marquez, fost jucător la FC Barcelona. Benzile defensivei care îi vor înconjura pe cei doi sunt asigurate de brazilienii Alves şi Roberto Carlos.

Alţi jucători importanţi pe care Olăroiu îi va avea sub comandă sunt Ronaldinho, Figo, Del Piero sau Samuel Eto'o.

În naţionala iberică se vor regăsi Hierro, Salgado, Fernando Morientes sau Joan Capdevila.

Afla mai multe despre: diverse 

viewscnt
Articole similare