Experiențe împreună.
You are here:

Apelul clubului Eintracht Frankfurt, acceptat parţial, apelul grupării Slovan Bratislava, respins

Apelul clubului Eintracht Frankfurt, acceptat parţial, apelul grupării Slovan Bratislava, respins

Fotbal

UEFA a anunţat, miercuri, deciziile luate după analizarea apelurilor depuse de grupările Eintracht Frannkfurt şi Slovan Bratislava după sancţiuni primite pentru incidente şi nereguli de la meciuri din play-off-ul Ligii Europa.

Sancţiunile în cele două cazuri sunt următoarele:

Meciul Eintracht Frankfurt – RC Strasbourg, scor 3-0, din 29 august, din manşa secundă a play-off-ului: apelul depus de Eintracht a fost acceptat parţial. Decizia din 19 septembrie a Corpului de Control, Etică şi Disciplină al UEFA este modificată, sancţiunile fiind următoarele:

• Amendă de 20.000 de euro pentru Eintracht Frankfurt şu un meci de acasă cu stadionul parţial închis, pentru că fanii au aruncat cu diverse obiecte; amendă de 24.000 de euro pentru Eintracht pentru blocarea scărilor; suspendarea jucătorului Ante Rebic pentru patru meciuri din cupele europene pentru joc dur şi insultarea unui oficial delegat (sancţiunea pentru al patrulea joc este cu suspendare pe o perioadă de probă de doi ani); suspendarea oficialului Eintracht Frankfurt Bruno Hubner pentru două meciuri pentru limbaj abuziv la adresa unui oficial delegate; avertisment pentru Eintracht pentru comportamentul necorespunzător al echipei.

În cazul lui Ante Rebic, sancţiunea iniţială era de cinci meciuri suspendare pentru joc foarte dur şi insultarea unui oficial delegat.

Meciul Slovan Bratislava – PAOK, din 22 august, scor 1-0, din prima manşă a play-off-ului Ligii Europa:

Apelul depus de Slovan Bratislava a fost respins. Drept urmare, decizia din 30 august a Corpului de Control, Etică şi Disciplină al UEFA a fost confirmată:

• Slovan Bratislava va juca un meci de acasă din cupele europene cu porţile închise şi va achita o amendă de 50.000 de euro din cauza comportamentului rasist al suporterilor. Meciul la care Slovan nu va avea supporter va fi cel cu Wolverhampton, din 24 octombrie, singurii care vor avea acces, gratuit, fiind copiii. În plus, Slovan a primit o amendă de 41.750 de euro pentru blocarea scărilor, aruncarea de obiecte, pătrunderea fanilor pe teren şi lacune în organizare.

viewscnt
Articole similare