Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aproape de trădare! Cum poate ajunge un fost "diavol" la Liverpool: "Şi-a vândut deja casa"

Aproape de trădare! Cum poate ajunge un fost "diavol" la Liverpool: "Şi-a vândut deja casa"

Liverpool

Comentarii

În acest sezon de Premier League, cei de la Liverpool au marcat, până în acest moment, 79 de goluri, cu 10 mai puţin faţă de rivalii de la Manchester City şi se pregătesc să îşi îmbunătăţească atacul pentru sezonul următor, indiferent că va câştiga sau nu titlul în Anglia.

Clubul la care este antrenor Jurgen Klopp a pus ochii pe un fost jucător de la Manchester United. Memphis Depay, în vârstă de 25 de ani, este pe punctul de la pleca de la Lyon şi deja şi-a vândut casa din Franţa, potrivit jurnalistului Bilel Ghazi, de la L'Equipe. Olandezul a fost prădat de hoţi în două rânduri, în ultimele rânduri. 

Liverpool îl urmăreşte de câteva luni pe Depay şi cum Lyon este de acord cu vânzarea jucătorului, "cormoranii" trebuie să prezinte acum doar o ofertă concretă. Depay a jucat timp de doi ani pentru Manchester United, între 2015 şi 2017, dar nu a reuşit să impresioneze pe Old Trafford. 

  • 50 de milioane de euro este cota fotbalistului, potrivit site-urilor de specialitate
  • 16 milioane de euro a dat Lyon pe olandez 

În acest sezon, în Ligue 1, a înscris şapte goluri şi a oferit opt pase de gol, dar cea mai bună formă a avut-o la echipă naţională, acolo unde a înscris de opt ori în ultimele 11 meciuri. 

Afla mai multe despre: memphis depayliverpool 

viewscnt
Articole similare