Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ar fi ceva extraordinar! E un jucător fantastic!" Surpriză imensă: Teixeira, ofertat de o rivală a FCSB. Unde poate ajunge

"Ar fi ceva extraordinar! E un jucător fantastic!" Surpriză imensă: Teixeira, ofertat de o rivală a FCSB. Unde poate ajunge

Fotbal intern

Comentarii

Portughezul Filipe Teixeira a ajuns la finalul contracutlui cu FCSB, iar portughezul de 38 de ani se va despărţi de echipa roş-albastră în această vară, după două sezoane petrecute la vicecampioantă.

Dacă va dori, mijlocaşul îşi va putea continua cariera în România, mai multe echipe fiind interesate de semnătura celui care a trecut de-a lungul anilor pe la PSG sau WBA.

Concret, Teixeira este dorit de Rapid, club unde a mai evoluat între 2011 şi 2013. Tehnicianul Daniel Pancu se declară convins că portughezul mai poate juca cel puţin două sezoane şi a recunoscut public că şi-ar dori să-l aibă sub comandă în sezonul viitor, când Rapidul va ţinti promovarea în Liga 1.

“Ar fi ceva extraordinar să-l putem aduce pe Teixeira. Este un jucător fantastic. E un profesionist, poate juca până la 40, 41 de ani fără nicio problemă. Cel mai mult i-a plăcut la Rapid, vă spun cu siguranţă asta. Mi-l doresc pe Teixeira, însă sunt convins că nu doar eu, ci toată lumea, orice antrenor. De luni ne vom pune pe transferat jucători, vom semna şi contractele”, a declarat Daniel Pancu pentru ProSport.

VIDEO - Teixeira a marcat superb la ultimul meci în tricoul FCSB: Victoria cu CFR, scor 1-0.

Afla mai multe despre: teixeira 

viewscnt
Articole similare