Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ar putea apărea un conflict între Mutu şi Săpunaru? Ce spune fostul conducător al Rapidului: ”Toţi jucătorii trebuie să înţeleagă asta” | EXCLUSIV

Ar putea apărea un conflict între Mutu şi Săpunaru? Ce spune fostul conducător al Rapidului: ”Toţi jucătorii trebuie să înţeleagă asta” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Constantin Zotta, fostul preşedinte al Rapidului, a analizat posibilitatea ca un conflict să erupă în vestiarul giuleştenilor.

Adi Mutu a fost adus de Rapid în locul lui Mihai Iosif, într-o mutare neobişnuită pentru clubul giuleştean.

De cele mai multe ori, conducerea Rapidului apela la un candidat care avea un trecut la club, cu câteva excepţii, iar Mutu nu are vreo legătură cu formaţia giuleşteană, ci cu rivala Dinamo.

Totuşi, ”Briliantul” a fost până acum primit bine de echipă, dar există o mare diferenţă de personalitate între el şi predecesorul său.

Constantin Zotta este de părere că Mihai Iosif nu era adevăratul lider, sau ”şef”, al Rapidului, ci că responsabilitatea aceasta revenea fotbaliştilor precum Cristi Săpunaru sau Dragoş Grigore.

Fostul preşedinte al Rapidului a afirmat că Mutu nu va accepta un rol asemănător lui Iosif, dar nu crede că va putea exista vreo problemă între ”Briliant” şi fotbaliştii importanţi din vestiar.

Ar putea apărea un conflict între Adi Mutu şi Cristi Săpunaru?

Adi Mutu este un antrenor tânăr, un nume foarte mare, care poate aduce încredere jucătorilor şi poate schimba multe şi cred că Adi Mutu va reuşi să fie şeful în vestiar, ceea ce nu cred că era Miţă Iosif, chiar dacă a avut rezultate bune.

Sper că Adi Mutu, ca un fost dinamovist, să reuşească ce au făcut şi alţi foşti dinamovisşi la Rapid, adică să câştige campionatul.

Toţi jucătorii trebuie să înţelegeă că în vestiar e un singur şef, e o singură voce, şi vocea este a antrenorului şi trebuie să asculte de antrenor.

Ok, ştim că sunt doi-trei căpitani care coordonează nişte grupuri de jucător şi care au o greutate atunci când vorbesc.

Este cu totul altceva, dar şi aceştia trebuie sa fie pe aceiaşi direcţie cu cea a antrenorului.

Atât Săpunaru, cât şi Grigore şi Junior Morais cred că se vor înţelege perfect cu Mutu şi aceste energii vor converge către rezultate”, a declarat Constantin Zotta, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: constantin zotta 

viewscnt
Articole similare