Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Mutu a debutat cu victorie la Rapid! Fotbalistul pe care l-a remarcat ”Briliantul” după partida cu Clinceni: ”Viitor jucător de naţională”

Adi Mutu a debutat cu victorie la Rapid! Fotbalistul pe care l-a remarcat ”Briliantul” după partida cu Clinceni: ”Viitor jucător de naţională”

Rapid

Comentarii

Adi Mutu a câştigat primul meci pe banca Rapidului, scor 1-0, împotriva Academicii Clinceni.

În ultima etapă a sezonului regular, Adi Mutu a debutat la Rapid, iar formaţia giuleşteană a reuşit să câştige primul meci cu noul antrenor pe bancă.

Doar 1-0 s-au impus elevii ”Briliantului”, chiar dacă au dominat partide cu Clinceni, graţie golului marcat de Rareş Ilie.

Adi Mutu l-a remarcat pe decarul Rapidului în urma meciului, dar a punctat că echipa mai are mult de muncă până să ajungă la nivelul dorit.

Adi Mutu a debutat cu victorie la Rapid

A fost greu până a venit golul, cred că am făcut meci bun, băieţii au fost agresivi, am creat patru-cinci situaţii mari de gol pâna la gol. Iar după aceea am atacat, am atacat tot meciul, a venit şi golul.

Imporante erau punctele, după 10 meciuri fără victorie. Eu am văzut o nouă atitudine, nu ştiu cum s-a văzut din studio sau din tribună, dar mie aşa mi s-a părut.

Băieţii s-au luptat pentru fiecare minge, au fost uniţi. Cred că aţi văzut şi dumneavoastră,  93 de minute s-a jucat la o singură poartă.

Nu îmi aduc aminte ca ei să fi avut vreun şut pe poartă. Vojtus are doar o contractură, sperăm să îi treacă până la următorul meci.

În primul rând vreau să uităm această victorie de mâine, să încercăm să ne concentrăm pe ce avem de făcut, avem zile de muncă, vreau să implementez băieţilor ideile pe care le am.

Victoria e victorie, pentru mine e important rezultatul, nu diferenţa, dacă marcam toate ocaziile pe care le-am avut probabil era 5-0.

Rareş a ratat două ocazii, au fost două bare, şi Ioniţă a ratat singur cu portarul. Rareş Ilie e talentat, am avut o discuţie cu el, când văd un copil talentat, sunt lângă el să îl ajut să crească.

E un jucător care poate aduce Rapidului multă satisfacţie, poate un viitor jucător de naţională. O luăm meci cu meci, a început un nou campionat de azi, mergem înainte şi vedem.

Important e să avem o abordare corectă la fiecare meci, să ne respectăm noi şi sa respectăm fotbalul”, a declarat Adi Mutu.

Afla mai multe despre: adi mutu 

viewscnt
Articole similare