Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Super lovitură pregătită de Mutu! Aduce un antrenor cu renume, fost principal în Liga 1, în locul lui Stăncioiu

Super lovitură pregătită de Mutu! Aduce un antrenor cu renume, fost principal în Liga 1, în locul lui Stăncioiu

Rapid

Comentarii

Adi Mutu este în căutarea unui nou secund, după despărţirea de Eduard Stăncioiu.

Instalat cu scandal la Rapid, Adi Mutu a avut parte de prima contră cu fanii încă din primele zile în Giuleşti, din pricina unui om din stafful său.

Eduard Stăncioiu, inamic al suflării giuleştene, a fost ales de ”Briliant” ca secund, dar nu a rezistat nici 72 de ore la Rapid.

La unul dintre primele antrenamente conduse de Mutu şi stafful său, suporterii şi-au făcut apariţia şi i-au clarificat că nu îl vor pe Stăncioiu la echipa lor.

Următoarea zi, fostul portar anunţa că se va retrage de la Rapid, dar dădea de înţeles că ar face-o pentru prietenul său, Mutu, nu din pricina suporterilor.

În orice caz, ”Briliantul” a rămas fără secund şi s-a trezit nevoit să îşi caute o nouă ”mână dreaptă”, iar originile sale de la Argeş par să i fi dat o idee.

Super lovitură pregătită de Mutu

Conform prosport.ro, Adi Mutu ar plănui să îl aducă secund la Rapid pe Mihăiţă Ianovschi, fiul lui Mihai Ianovschi, antrenorul care l-a descoperit pe ”Briliant”.

Mă mândresc cu Mutu, indiferent de situaţie şi chiar dacă trăim într-o ţară în care îi contestăm pe toţi, buni sau nu.

Îl susţin şi nu mă dezic de Mutu!”, spunea Mihai Ianovschi sr., într-un interviu cu Libertatea, în 2012.

Mihăiţă Ianovschi este liber de contract după despărţirea de FC Argeş, club de la care a ales să deminsioneze, din pricina rezultatelor modeste.

Tehnicianul de 46 de ani era principal în acte la Piteşti, dar Andrei Prepeliţă era cel care conducea cu adevărat echipa, deşi acesta punea mare preţ pe sfaturile lui Ianovschi.

Tatăl său încă este coordonator al academiei şi echipelor de juniori de la Piteşti, unde şi Mihăiţă Ianovschi este foarte respectat.

Când a anunţat clubul despre demisie, preşedintele Jean Vlădoiu a recunoscut că a fost dezamăgit şi surprins, întrucât credea şi spera că Ianovschi va continua la formaţia unde familia sa a făcut istorie.

Leonte Ianovschi, bunicul lui Mihăiţă şi tatăl lui Mihai, a fost omul care l-a descoperit pe Nicolae Dobrin.

Afla mai multe despre: mihăiţă ianovschi 

viewscnt
Articole similare